Will Smith minden egyes orgazmusa után rosszul lett

Will Smith életrajzi könyve már eddig is bőven szolgáltatott témát, ez a legújabb részlet azonban minden bizonnyal a legbizarrabb közülük.

Will Smith minden egyes orgazmusa után rosszul lett

Will Smith memoárja közel sem az a színes-szagos és hangulatos vallomás, mint például Matthew Mcconaughey Zöldlámpája. Pláne nem azok után, hogy olyan traumatikus élményeiről vall könyvében, mint alkoholista apjával való kapcsolata, aki rendszeresen verte anyját, és akit egy alkalommal kis híján megölt, csak hogy bosszút álljon anyjáért. 

A BuzzFeed (via Blikk) újabb keserű részletet emelt ki a Me című könyvből, ezúttal a színész korai éveiből. Miután Will Smith akkori barátnője megcsalta a fiút, ő pedig a féktelen csajozásba menekült, a teste minden lehetséges eszközzel próbált üzenni, nem ez a megfelelő út a gyógyulásra: 

„Rengeteg nővel szexeltem, ami annyira nem tetszett a lényemnek, hogy pszichoszomatikus reakciókat kezdtem produkálni, amikor csúcsra jutottam. Szó szerint öklendezni kezdtem, olykor még hánytam is.

Mindig azt reméltem, hogy ez a gyönyörű idegen lesz az egyetlen, aki szeretni fog, és aki elűzi a fájdalmaimat. De a végén mindig ott voltam, öklendeztem és borzalmasan éreztem magam.

És ahogy néztek rám ezek a nők, csak még rosszabbá tette az egészet.” – emlékszik vissza a színész. 

Mutatjuk, mi történt a sztárvilágban az elmúlt 24 órában:

Még több

Sztárhírek