Besértődtek és összefogtak az X-Faktor kiesői ByeAlex ellen, ő viszont zseniálisan zárta le részéről az ügyet

Ha pillecukorral dobod meg ByeAlexet, egészen biztosan nem azt kapod vissza, #justsayin.

Besértődtek és összefogtak az X-Faktor kiesői ByeAlex ellen, ő viszont zseniálisan zárta le részéről az ügyet

Az 10. jubileumi X-Faktor első élő show-jában 4 énekes/csapat is kénytelen volt távozni, köztük Imi Plaza és a The Palace nevű zenekar. Ők ketten egyébként szemmel láthatóan nem tudták megemészteni ByeAlex őket illető kritikáját. A mentor nem csinált belőle titkot, hogy sem Imi Plaza, sem pedig a The Palace nem tartozik a kedvencei közé az idei évadból, amit a színpadon még méltósággal és fegyelmezetten kezelt mindkét kieső, napokkal később azonban kezdetét vette egy elég kellemetlen hiszti-hadjárat, méghozzá ezzel a TikTok videóval:

@palacezenekar##duett @itsbyealexbitch közreműködésével 900.000 alkoholista országában ez biztosan jó üzenet? 🤔😕 ##xfaktor ##xf10 ##byealex ##thepalace ##reakcio♬ eredeti hang – APU

Én azt gondolom, a rock&rollhoz pont nem tej és nem kakaó kell, hanem egy kis vodka.

– hangzik el ByeAlex észrevétele, miközben a videó alatt a The Palace egyik tagja épp kakaót kavargat, majd kiköpi azt Alex megjegyzését hallva.

900.000 alkoholista országában ez biztosan jó üzenet?

– tette fel a kérdését a The Palace, ami jogos, a gond az, miért nem éltek a (vissza) kérdezés jogával, és érveltek ezzel a helyszínen? Ezután posztolta ByeAlex Facebookon a vodkás poénját, ami vicces és frappáns lezárása lehetett volna ennek a történetnek.

Imi Plaza viszont úgy gondolta, beszáll a sztoriba:

Én meg azt gondolom, hogy a Rock&Rollhoz majd pont a ByeAlex mondja meg, mi kell. Vicc. Köpjed a tejet, Bálint. Jól csinálod, Tesó.

– olvasható Imi hozzászólása, amire meg is érkezett ByeAlex visszavágója. 

Igaz, sokkal inkább Imi Plaza fogja megmondani. Srácok, tudjátok, miért nem lesz belőletek soha színpadi ember? Mert sértődős primadonnák vagytok.

Erre Imi Pláza úgy érezte, még reagálnia kell gyorsan egy „Primadonna! Ez nagyon bejön. Imi Plaza: Primadonna. Köszönöm, ByeAlex” megjegyzéssel, de nem sokkal később törölte is az Instagram Story-t. A kiesők tömeghisztije egyetlen kérdést vet fel: egy olyan műsorban, ahol köztudott, hogy mentorok hoznak döntést a versenyzők sorsáról, és a műsor után akár tovább támogathatnák őket a zenei pályán, vajon tényleges okos ötlet izomból beleszállni pont az egyik ilyen emberbe? Érdemes elmerengeni a kérdésen egy pohár kakaó/vodka felett.

Olvass még több cikket az X-Faktorról:

Még több

Sztárhírek