8 dal, ami az énekesek híres exeiről szól

A Jonas tesókról szóló számokból egy külön albumot is ki lehetne adni…

8 dal, ami az énekesek híres exeiről szól

Míg a hétköznapi emberek a naplójukba írják le, maximum a barátaiknak mesélik el az éppen aktuális szakításuk szomorú történetét – addig az énesek mi mást is tehetnének, mint hogy a dalaikban az egész világgal megosztják a sztorijukat. Taylor Swiftről már eddig is tudni lehetett, hogy előszeretettel ír dalokat az exeiről, de még véletlenül sem ő az egyetlen énekes, aki hajlamos kiteregetni a volt szerelmek szennyeseit a számaiban.

John Mayer Still Feel Like Your Man című dala Katy Perryről szól

Árulkodó dalszöveg: „I still keep your shampoo in my shower / In case you wanna wash your hair.” („A samponodat még most is a zuhanyzóban őrzöm / Ha hajat akarnál mosni.”)

A bizonyíték: John maga erősítette meg, amikor rákérdeztek, hogy Katyről írta-e ezt a dalt. Az énekes csak ennyit mondott: „Ki másról szólna?”.

Ed Sheeran Don’t című dala Ellie Goulding és Niall Horan viszonyáról szól

Árulkodó dalszöveg: „I never saw him as a threat / Until you disappeared with him to have sex, of course / It’s not like we were both on tour / We were staying on the same fucking hotel floor.” („Soha nem láttam benne fenyegetést/persze csak, míg nem léptél le vele szexelni./ Nem mintha nem turnéztunk volna épp mindketten/ A hotelnek ugyanazon a rohadt emeletén laktunk.”)

A bizonyíték: Bár soha senki nem erősítette meg, az események időrendje és konkrét fotók erősen arra utalnak, hogy Ed az Ellie-vel folytatott románcáról írta ezt a dalt – aki később összekavart az énekes haverjával, azaz Niallel. Ed egyébként egy interjúban majdhogynem hivatalossá tette, hogy ez a helyzet, mikor azt mondta: „mindenki rohadtul tudja, hogy kiről szól ez a szám”

The Weeknd Call Out My Name című dala a fanok szerint Selena Gomezről szól

Árulkodó dalszöveg: “I almost cut a piece of myself for your life / Guess I was just another pit stop / Till you made up your mind / You just wasted my time.” (Majdnem kivágtam magamból egy darabot az életedért / Gondolom csak egy rövid megálló voltam / Amíg nem tudtál dönteni / Csak az időmet vesztegetted”)

A bizonyíték: The Weeknd és Selena majdnem egy évig jártak egymással, és a rajongók két okból is meg vannak róla győződve, hogy az énekes róla írta ezt a számol. Először is: a kivágós résszel nagy valószínűséggel Selena vesetranszplantációjára utalhat, ami megmentette az énekesnő életét. Másodszor: Selena a The Weeknd-del való szakítása után rögtön össze is jött újra az exével, Justin Bieberrel – ezért is gondolhatta magáról azt az énekes, hogy csak egy rövid megálló volt Selena életében.

Demi Lovato Gonna Get Caught című dala Joe Jonasról szól

Árulkodó dalszöveg: „You reeled me in with your smile / You made me melt with your voice.” („A mosolyoddal bevonzottál / A hangodtól elolvadtam”)

A bizonyíték: Demi maga erősítette meg, hogy a dalt a Joe-val való kapcsolatukról írta, amikor 15 éves korukban randiztak – ráadásul Joe bátyja, Nick segített neki megírni a számot.

Miley Cyrus 7 Things című száma Nick Jonasról szól

Árulkodó dalszöveg: „You’re vain, your games, you’re insecure.” („Hiú vagy, játszadozol, bizonytalan vagy.”)

A bizonyíték: Már az is nagyon árulkodó volt, hogy Miley azt a nyakláncot viselte a szám klipjében, amit annak idején Nicktől kapott, de később Nick is elismerte a dolgot. „Tudom, hogy rólam van szó benne” – nyilatkozta majd nem sokra rá ő is elmondta a gondolatait a Miley-ról a saját számában…

Nick Jonas Wedding Bells című száma Miley Cyrus és Liam Hemsworth eljegyzéséről szól

Árulkodó dalszöveg: „Cause if you recall, our anniversary falls / 11 nights into June.” („Ha felidézed az évfordulónkat / június 11. éjszakájára esik.”)

A bizonyíték: Miley Az én sztorim című könyvében is megírta, hogy Nickkel 2006. június 11-én jöttek össze.

Az Aly & AJ nevű lányduó  Flattery című száma Joe Jonasról szól

Árulkodó dalszöveg: „Please, don’t flatter yourself / You’re not the only one this heart has ever felt.” („Ne hízelegj magadnak / Nem te vagy az egyetlen, akit ez a szív valaha is szeretett.”)

A bizonyíték: A lányok maguk vallották be, hogy a számot Joe és AJ 2006-os kapcsolata majd szakítása ihlette. Ezek után kijelenthetjük, hogy a Jonas-tesók nem csak a zenéjükkel, de a szerelmi életükkel is mély nyomokat hagytak a poptörténelemben…

Taylor Swift All Too Well című száma nagy valószínűséggel Jake Gyllenhaalról szól

Árulkodó dalszöveg: „I’ll get older, but your lovers stay my age.” („Én idősebb lettem, de a te szeretőid korombeliek maradtak.”)

A bizonyíték: A fanok már régóta meg voltak róla győződve, hogy ez a 2012-es Taylor Swift szám Jake Gyllenhaalról és a mindössze három hónapig tartó kapcsolatukról szól, ám most, hogy Taylor néhány hete kiadta a dal hosszabb, 10 perces változatát, a gyanú egyre biztosabbá vált. Ez a dalszöveg részlet valószínűleg a kettejük között lévő korkülönbségre utalt: Taylor ugyanis 20, Jake pedig 29 éves volt, amikor összejöttek, és a színész elvileg azért szakított végül az énekesnővel, mert túl fiatalnak találta. Az igazán ironikus azonban, hogy a most 40 éves színésznek az utóbbi időben csak huszonéves barátnői voltak…

Forrás: Buzzfeed

Néha egy dal több, mint egy dal:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek