Ezt árulja el a kapcsolatukról Jennifer Lopez és Ben Affleck testbeszéde

Amióta Hollywood kedvenc párja újra egymásra talált, mindenki azt találgatja, vajon mennyire lehetnek szerelmesek egymásba? Egy szakértő most a testbeszédük alapján fejtette ki, mi a helyzet.

Ezt árulja el a kapcsolatukról Jennifer Lopez és Ben Affleck testbeszéde

A kétezres évek elején Jennifer Lopez és Ben Affleck volt a világ egyik legcukibb sztárpárja, csak úgy emlegették őket, hogy Bennifer. Még 2002-ben, a Gengszter románc című film forgatásán jöttek össze, J.Lo akkor dalt is írt pasijához Dear Ben címmel. Egy évvel később eljegyezték egymást, ám az esküvő előtt nem sokkal szakítottak. Ezután mindketten megházasodtak, gyerekeik születtek, majd elváltak. 2021-ben pedig a rajongók legnagyobb döbbenetére és örömére megalakult Bennifer 2.0! A testbeszéd-szakértő Karen Donaldson most elárulja, miről árulkodik a régi-új szerelmesek testbeszéde a róluk készült fotókon!

Közelebb, mint valaha

„Amikor így fogjuk meg egymás kezét, mint ezen a képen, az azért van, mert maximalizálni szeretnénk az összeérő bőrfelületek mennyiségét. Olyan közel szeretnénk lenni a másikhoz, amennyire csak lehetséges. Persze látszik, hogy J.Lo milyen cukin néz Benre, de akkor is a kezek a legárulkodóbbak” – magyarázta Karen, aki hozzátette, az ujjaink a legérzékenyebb testrészeink közé tartoznak, nagy szerepet játszanak az érzékelésben.

Fotó: Getty Images/Gotham

Minden pillanatot megélnek

„Úgy ölelik meg egymást ezen a képen, hogy összeér a csípőjük és semmi hely nem marad közöttük, ez pedig mély kötődésről árulkodik. Ben karjai vannak felül, ami egyfajta védelmezést fejez ki. Ahogy pedig J.Lo öleli őt, az nagyon romantikus és intim. Ez azt jelenti, hogy nagyon jól érzi magát a férfi közelében, teljesen le van lazulva a jelenlétében” – mesélte a képről a szakértő.

Fotó: Getty Images/Gotham

Csukott szemekkel

„Amikor egy pár csukott szemmel csókolózik, az mindig arról árulkodik, hogy igyekeznek megélni ezeket a romantikus pillanatokat” – mondta Karen, aki szerint ez azért is érdekes, mert az sem zavarta őket, hogy ezen az eseményen egy csomóan bámulták őket közben.

Fotó: Getty Images/Kevin Mazur

J.Lo a főnök, ha a helyzet úgy kívánja

„Ezen a képen J.Lo irányítja kettőjüket éppen” – fejtegette a szakértő, majd hozzátette, erről a Ben elé kitett keze árulkodik. Ugyanakkor az arca némi hezitálást mutat, Ben arckifejezése azonban megnyugtató, bármikor képes lenne átvenni az irányítást és megvédelmezni szerelmét.

Fotó: Getty Images/Mondadori Portfolio

Ben nagyon büszke Jenniferre

„Ben egyik keze a zsebében van, ami arról árulkodik, hogy nagyon magabiztos a J.Lo-val való kapcsolatában. Közben a másik kezével egy kicsit megérinti Jennifer hátát, ami kötődésről, szerelemről árulkodik. Azt akarja, hogy mindenki tudja, mit érez a szerelme iránt. Vagyis büszke arra, hogy újra összejöttek” – elemezte a képet Karen Dondaldson.

Fotó: Getty Images/Astrid Stawiarz

Forrás: Cosmopolitan

Imádod Bennifer 2.0-át? Akkor ezeket a cikkeket feltétlenül el kell olvasnod róluk!

Még több

Sztárhírek