Csodaszép felnőttek lettek Reese Witherspoon és Ryan Phillippe gyermekei

Ava és Deacon Phillippe még tinikorukban kiléptek a szüleik árnyékából és elindultak a sztárrá válás útján. Az a kérdés viszont továbbra sem dőlt el teljesen, hogy akkor pontosan melyik szülőjükre is hasonlítanak…

Csodaszép felnőttek lettek Reese Witherspoon és Ryan Phillippe gyermekei

Elle Woods szerepének hála az egész világ megismerte Reese Witherspoon nevét, akivel hatalmasat fordult a világ a Doktor Szöszi-filmek óta. A nyughatatlan című drámáért hazavihette a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat, piacra dobta a saját ruhamárkáját, a Draper Jamest (ezt amúgy a nagyszülei, Dorothea Draper és William James Witherspoon után nevezte el), könyvklubot indított és megalapította a saját produkciós cégét, a Hello Sunshine-t. Ja és nem mellesleg olyan sorozatokban láthattad már, mint a Hatalmas kis hazugságok, a Kis tüzek mindenütt vagy a The Morning Show.

Reese sikereinek listáját még sokáig folytathatnánk, de igazából felesleges, hiszen ő élete legfontosabb szerepének az anyaságot tartja. A 45 éves színésznőnek rendkívül szoros a kapcsolata három gyermekével és gyakran dicsekszik velük az Instáján. Persze van is mivel, hiszen a legidősebbek, Ava Elizabeth Phillippe és Deacon Reese Phillippe időközben maguk is elindították a saját karrierjüket. (Jim Toth-tal közös fia, Tennessee Toth még csak 9 éves.)

Kíváncsi vagy, mivel foglalkoznak Reese Witherspoon és Ryan Phillippe gyermekei? Képbe hozunk téged!

Ryan Phillippe és Reese Witherspoon

A volt álompár, Ryan Phillippe és Reese Witherspoon (Fotó: Steve Granitz/Getty Images)

Ava Phillippe

Reese legidősebb gyermeke, Ava 1999. szeptember 9-én született, alig három hónappal azután, hogy szülei kimondták egymásnak az igent. A színésznő fiatal anyukának számított, hiszen 24 éves volt, amikor megérkezett kislánya. A kislány Hollywood egyik leghíresebb színésznőjéről, Ava Gardnerről kapta a nevét, akit Reese igazi #girlpower példaképnek tart.

Ava Phillippe, Reese Witherspoon, Deacon Phillippe

Reese, Ava és Deacon 2010-ben (Fotó: Jon Kopaloff/Getty Images)

A ma 22 éves Ava sokak szerint az édesanyja tükörképe lett és Doktor Szöszihez hasonlóan fontosnak tartja a továbbtanulást: a gimnázium után a Kaliforniai Egyetemre iratkozott be. A művészet nagyon közel áll hozzá: imád fotózni, de érdekli a festés és a szobrászat is. Időnként azért modellkedik is – például a Rodarte 2018-as őszi kollekciójának lookbookjában. (Olyan sztárok mellett tűnt fel, mint a Marveles Danai Gurira és Tessa Thompson.)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

ava (@avaphillippe) által megosztott bejegyzés


A szabadidejében szívesen elkíséri Reese-t a premierjeire vagy úgy általában bármilyen nyilvános eseményre, így újra is újra meggyőződhetünk róla, hogy Ava valóban az  édesanyja tökéletes klónja-e. Ám annak ellenére, hogy a lány felnéz sikeres anyukájára, annak egyáltalán nem örül, ha összekeverik őket. „Ha frusztrált emiatt, akkor mindig azt tanácsolom neki, hívd fel Zoë-t (Kravitz -a szerk.). Írj Zoë-nak. Ő tudni fogja, mit kell mondania” – árulta el Reese egy interjújában. Zoë Kravitzot ugyanis úgyszintén az anyja, Lisa Bonet hasonmásaként emlegetik.

Ava és Reese

Ava és Reese 2019-ben (Fotó: Monica Schipper/Getty Images)

A szülők válása ellenére Avának az apjával is fantasztikus a kapcsolata, bár attól sincs elragadtatva, hogy Ryan Phillippe-et gyakran összetévesztik a fiútesójával. (Ugyebár Ryan is jó pár évet letagadhatna a korából…) Mivel Ava elég aktívan Instázik, így a közösségi oldaláról sokat megtudhatsz az életről. Például azt, hogy örökbefogatott egy Benji nevű kutyát és még 2019-ben összejött egy Owen Mahoney nevű sráccal az egyetemen. Az igazán durva csavar a történetben az, hogy a fiú akár Ryan Phillippe fiatalkori mása lehetne.

Ava Phillippe és barátja Owen Mahoney

Ava Phillippe és barátja Owen Mahoney (Fotó: Instagram/@avaphillippe)

Deacon Phillippe

Reese és Ryan második (illetve utolsó) közös gyermeke 2003. október 23-án született és éppen annyira emlékeztet az anyukájára, mint Ava. (Közben persze Ryan vonásait is felfedezheted benne.) A most 18 éves Deacon egyértelműen jó kapcsolatot ápol mindkét szülőjével: nemcsak Reese, hanem Ryan Instájának is állandó szereplője. (Az apja a People magazinnak elmesélte, együtt szoktak edzeni.) Sőt, az sem titok, hogy Ava az egyik legjobb barátjaként tekint az öccsére. Deacon is gyakran felbukkan a vörös szőnyegen Reese mellett, ám őt a színészet helyett az éneklés és a dalírás érdekli. A legelső számait 2020-ban hozta ki, ezek a „Long Run” és a „Love for the Summer” címeket kapták. Ha még nem hallottad őket, azt javasoljuk, hogy ASAP pótold!

Deacon azt mondja, a családja nem is lehetne támogatóbb a zenei karrierjét illetően. „Hihetetlenül szerencsés vagyok, mert amellett, hogy inspirálnak engem a kreativitásban, mindenben segítenek, amiben csak tudnak. Ha írok egy dalt, akkor legelőször az anyukámnak, az apukámnak, a nővéremnek és az öcsémnek mutatom meg” – nyilatkozta. Persze a rokonai mellett van még valaki, aki biztosan az elsők között hallhatja az új számait. Ő pedig nem más, mint Deacon barátnője, a YouTuber Marine DeGryse, akivel már több mint két éve randizik. A lány beauty vlogger és Sweet ness néven indította el a saját csatornáját.

Deacon és barátnője, Marine DeGryse

Deacon és barátnője, Marine DeGryse (Fotó: Instagram/@ marine.degryse)

Ezek után pedig azt már rád bízzuk, hogy eldöntsd, akkor tulajdonképpen kire is hasonlít JOBBAN a két Phillippe gyerek! (Hogy egy kicsit összezavarjunk a végére: Ryan szerint Ava inkább az ő családjára ütött, Deacon pedig Reese mini-mása.)

Ava Phillippe, Reese Witherspoon, Deacon Phillippe

Na, szerinted kire hasonlít Ava és Deacon? (Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images)

Kíváncsi vagy a híres sztárgyerekekre?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek