Erzsébet királynő kizárólag két embernek hajlandó felvenni a telefont

Mint kiderült, Erzsébet királynő kifejezetten kevés ember hívását fogadja, ráadásul nem is azokét, akikre elsőként (Károly herceg, Vilmos herceg – soroljuk még?) gondolnál.

Erzsébet királynő kizárólag két embernek hajlandó felvenni a telefont

Hogyan képzeled el Erzsébet királynő telefonját? Várj, hadd segítsünk: egy Samsung készülékről van szó, ami csak úgy hemzseg az MI6 által eszközölt hacker-biztos titkosításoktól, így kizárt, hogy bárki is feltörhetné azt – derült ki Jonathan Sacerdoti brit újságírónak köszönhetően a The Royally US nevű podcastben. 

És hogy kik azok, akikkel a legtöbbet beszélget? Nem, nem a teljes brit királyi családról van szó, a Six Page szerint ugyanis mindössze két emberre korlátozódik az uralkodó híváslistája: lányára, Anna hercegnőre, és lóverseny menedzserére, John Warrenre. 

Egyébként nem ez az egyetlen meglepő fun fact, ami az elmúlt napokban kiderült Erzsébetről: titokban ugyanis Facebookozik, méghozzá egy álprofilon keresztül tájékozódik a közösségi oldalon, miután a királyi család tagjainak tilos a saját nevükben posztolniuk, hacsak nem a család hivatalos oldaláról van szó.

Jöhet néhány izgalmas sztárhír?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek