A legtöbb royalnak nem lehet Instagramja, de mutatjuk, hogy kikre nem vonatkozik a szabály

Meghant és Harryt ugyan hiába keresed Instán, illetve Vilmosék profilját is egy profi PR-csapat kezeli, de azért még így is bőven van kit követned az európai uralkodói családok tagjai közül…

A legtöbb royalnak nem lehet Instagramja, de mutatjuk, hogy kikre nem vonatkozik a szabály

Bár Meghan Markle állította Oprah Winfrey-nek, hogy egyáltalán nem készítették fel arra, mi vár rá leendő hercegnéként, azért néhány dolgot még mi is tudunk azzal kapcsolatban, miről kellhet lemondania annak, aki csatlakozni akar egy uralkodói családhoz. A brit royalok például nem szavazhatnak, nem osztogathatnak autogramot, kizárólag szigorú szabályok mentén öltözködhetnek nyilvánosan és nem lehet saját Instagram-profiljuk. Persze szerepelhetnek a közösségi médiában, de csak hivatalos keretek között. Ilyen a @dukeandduchessofcambridge oldal, ami Katalin és Vilmos munkáival kapcsolatos csatorna, vagy a @theroyalfamily, ami főként II. Erzsébet, valamint a teljes királyi család hivatalos profilja.

Azonban akadnak néhányan az európiai royalok között, akiket egyáltalán nem érint ez a korlátozás, úgyhogy simán megnyithatták a személyes Instájukat is. Összegyűjtöttük azokat a profilokat, amelyeket érdemes követned, ha az érdeklődési köröd élén az uralkodói családok szerepelnek.

Eugénia brit királyi hercegnő

Hol keresd? @princesseugenie

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Princess Eugenie (@princesseugenie) által megosztott bejegyzés

András yorki herceg és Sára yorki hercegné lánya elég nagy meglepetést okozott mindenkinek pár éve, amikor elindította a saját ÉS nyilvános Instagram-oldalát. Mondjuk az tuti, hogy Eugénia alaposan eltervezte ezt a lépését, mivel az első posztját éppen a Nemzetközi nőnapra időzítette 2018-ban. A hercegnő akkor megfogadta, arra fogja használni ezt a platformot, hogy a szívéhez közel álló ügyekről és emberekről posztoljon. Mára pedig biztosan kijelenthetjük, megtartotta az ígéretét, ugyanis nemcsak a jótékonysági munkáiról beszél az Instáján, hanem időről időről személyes fotók is felbukkannak a hírfolyamában.

Sára yorki hercegné

Hol keresd? @sarahferguson15

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sarah Ferguson (@sarahferguson15) által megosztott bejegyzés

Eugénia és Beatrix hercegnők édesanyja, Sarah Ferguson is fent van Instagramon – ráadásul elég aktívan használja is az oldalát. András exfelesége 2015-ben nyitotta meg a profilját, hogy dokumentálja az indiai utazását. A hercegné oldalán elcsíphetsz exkluzív fotókat a lányairól is, vagyis, ha követed őt, egy kicsit bennfentesnek érezheted magad.

 Magdolna svéd hercegnő

Hol keresd? @princess_madeleine_of_sweden

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Princess Madeleine of Sweden (@princess_madeleine_of_sweden) által megosztott bejegyzés

XVI. Károly Gusztáv svéd király és Szilvia királyné harmadik és legfiatalabb gyermeke szintén saját profillal nyomul Instagramon, amit 2018 tavaszán nyitott meg. És milyen jó, hogy megtette ezt, mert így láthatjuk, mennyire tündériek Christopher O’Neillel közös gyerkőcei: Leonore, Nicolas és Adrienne.

Maria-Olympia görög és dán hercegnő

Hol keresd? @olympiagreece

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Olympia of Greece (@olympiagreece) által megosztott bejegyzés

Pál görög koronaherceg és Marie-Chantal lánya az egyik legstílusosabb royal Európában, aki  nem mellesleg profi modell is. Maria-Olympia az évek során olyan márkákkal dolgozott már, mint a Dolce & Gabbana, a Michael Kors, vagy a Louis Vuitton. Egyszóval: ha divattippekre lenne szükséges, nyomj csak rá a follow gombra a profilján.

Lady Amelia Windsor

Hol keresd? @amelwindsor

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mel 🍯 (@amelwindsor) által megosztott bejegyzés

Lady Amelia Windsor neve talán nem cseng ismerősen, pedig ő is a brit uralkodói család tagja, hiszen Eduárd kenti herceg unokája, aki a királynő unokatestvére. Ja, ráadásul ő az egyetlen, aki még sorban áll a trónért, ugyanis a tesói (Edward Windsor, Lord Downpatrick és Lady Marina Charlotte) áttértek a katolikus hitre, így törölték őket a listáról. Amelia amúgy modellkedéssel foglalkozik: feltűnt már a Tatler és a japán Vogue címlapján, illetve a Milánói Divathét kifutóján is végig sétált. Olyan márkák kérték már fel őt a közös munkára, mint a Chanel vagy a Bulgari és hidd el, a jövőben is sokat fogsz még róla hallani! Úgyhogy ideje bekövetned!

Jöhetnek a royal divattippek is?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek