Elképesztő esélyekkel indult volna, Matthew McConaughey mégsem lesz Texas kormányzója

Borítékolhatóan sikeres lett volna politikusként, Matthew McConaughey azonban mégis úgy döntött, nem ez az ő útja.

Elképesztő esélyekkel indult volna, Matthew McConaughey mégsem lesz Texas kormányzója

Ha túltetted magad azon, hogy Matthew McConaugheynek is volt „fiatal voltam és kellett a pénz időszaka”, ami a negédes romkom korszakát illeti, de követed a munkásságát és olvastad a Zöldlámpa című memoárját, akkor pontosan tudod, hogy klasszisokkal intelligensebb és sokoldalúbb fazon, mint ahogy az a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt korszakából következhetne. 

A színész nem is olyan régen még arról beszélt, hogy politikai karrierrel kacérkodik, és talán jelölteti magát Texas kormányzójának. Ráadásul, mint kiderült, kampány nélkül is akkora a népszerűsége, hogy akár a jelenlegi republikánus kormányzót is lenyomhatta volt. Most azonban Instagramján jelentette be, hogy mégsem ez az ő útja. 

„Továbbra is dolgozni fogok, és a rendelkezésemre álló pénzt olyan vállalkozók, vállalkozások és alapítványok támogatásával fogom befektetni, amelyekről úgy gondolom, hogy utat teremtenek az emberek számára az életben való boldoguláshoz. Olyan szervezeteket, amelyek küldetése a szolgálat és a bizalom építése, miközben jólétet is teremtenek. Ez az amerikai álom.”

– mondta a színész a videóban (via 24.hu)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Matthew McConaughey (@officiallymcconaughey) által megosztott bejegyzés

 

Fusd át a nap legizgalmasabb sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek