A képernyőn szívből utálták egymást, az életben viszont nagyon jó barátok ezek a sztárok

Lehet, hogy amíg a kamera forog, addig ősellenségeket alakítanak, de amint leáll a felvétel, jön a cukiskodás.

A képernyőn szívből utálták egymást, az életben viszont nagyon jó barátok ezek a sztárok

Biztosan te is hallottad már a pletykát, hogy Kim Catrall azért nem vett részt az And Just Like That forgatásán, mert szívből utálja Sarah Jessica Parkert. A kettejük közötti viszály akkor kezdett eldurvulni, amikor SJP sokkal több pénzt tehetett zsebre, mint Kim, mindezt úgy, hogy még meztelenkednie sem kellett az ikonikus sorozatban. Bár legjobb barátnőket alakítottak, a forgatásokon nehezen tűrték megy egymást, de bőven akad példa pontosan az ellenkezőjére is. A következő párosok például ott tettek keresztbe egymásnak, ahol csak tudtak – legalábbis a képernyőn, a való életben viszont meglepően jó barátok. 

Madelaine Petsch és Lili Reinhart 

Riverdale kiszámíthatatlan vörös királynőjével sosem lehet tudni, hányadán áll az ember, éppen ezért Cheryl és Betty között mindig van némi ellenszenv, még akkor is, ha amúgy unokatestvérek. Ugyanakkor a két sztár a való életben tényleg nagyon jóban van, amit ennél a fotónál semmi nem bizonyít jobban. Ja, nem mellesleg ők ketten egy szobán osztoztak a sorozat első évadjának forgatásán. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Madelaine Petsch (@madelame) által megosztott bejegyzés

 

Dakota Fanning és Kristen Stewart 

Ha éppen nem vérszomjas vámpírt alakít, akkor Dakota Fanning meglepően jó arc, a színésznő az Alkonyat-filmek forgatása után úgy nyilatkozott, hogy Kristen nagyon jó barátnője lett. „Életem egyik legkülönlegesebb köteléke” – mondta akkor, és simán elhisszük, hogy tényleg így van. 

Tom Hiddleston és Chris Hemswoth 

Ha azt veszed, hogy ők ketten honnan indultak a MCU-karaktereikkel, akkor joggal feltételezhetnéd, hogy ki nem állhatják egymást, de még az sem vert különösebb éket Tom Hiddleston és Chris Hemsworth közé, hogy Tom eredetileg Thor szerepére jelentkezett. Sőt, igazi bromance szövődött kettejük között, nemcsak egymás munkáját dicsérik állandóan a nyilvánosság előtt, de egy sajtótájékoztatón még azt is elmondták, mennyire szeretik egymást. Cukik, igaz? 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tom Hiddleston (@twhiddleston) által megosztott bejegyzés

 

Ashley Tisedale és Vanessa Hudgens 

Oké, talán nyilvánosan nem vállalod be, hogy te is rajongtál a HSM-ért, de arra azért biztosan emlékszel még, hogy Sharpay Evans mindent bevetett, hogy megkeserítse Gabriella Montez életét a musical-trilógiában, ugye? Az örökös viszály csak a kamerának szólt, az igazság az, hogy a két sztár között nagyon szoros barátság alakult ki az együtt töltött idő alatt. Annyira, hogy Vanessa volt az egyik koszorúslány Ashley 2014-es esküvőjén. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ashley Tisdale (@ashleytisdale) által megosztott bejegyzés

 

Lena Headey és Peter Dinklage 

Nincs még egy olyan testvérpáros, aki annyira rühellné egymást, mint a Trónok harca Cersei és Tyrion Lannistere, és mégis, az őket alakító Lena Headey és Peter Dinklage a Pete Smalls Is Dead című vígjáték óta odáig vannak a másikért. Az a megvetés, amit a képernyőn láttál, tényleg csak a szuper színészi alakítás eredménye volt. 

Tom Felton és Daniel Radcliffe 

Tom Felton volt az ügyeletes rosszfiú a Harry Potter-mozikban, de a színész meglehetősen jó kapcsolatot ápol egykori riválisaival, hiszen gyakorlatilag együtt nőttek fel. Az egyik BFF-e a mai napig a sorozat Hermionéja, de Tom és Daniel szintén nagyon közel állnak egymáshoz.  

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Tom Felton (@t22felton) által megosztott bejegyzés

 

Benedict Cumberbatch és Andrew Scott 

Scherlock Holmes és Moriarty professzor mindent megtesznek azért, hogy kijátsszák a másikat, de Andrew Scott-ról és Benedict Cumberbatch-ről ugyanez korántsem mondható el. A forgatás óta a két színész nagyon jóban van, és láthatóan nincs közöttük harag a képernyőn történtek miatt. 

via

Kalandozz tovább a sztárok világában:

Még több

Sztárhírek