Sztárok, akik borzalmas balesetet szenvedtek

A hirtelen tragédiánál nincs megrázóbb. Az alábbi sztárok így, egy súlyos baleset következtében vesztették el az életüket.

Sztárok, akik borzalmas balesetet szenvedtek

Elveszteni valakit, akit szeretünk, nagyon nehéz, még akkor is ha nem ismertük az illetőt személyesen, „csak” a hírneve által. A gyász és a veszteség pedig még fájdalmasabb lehet, ha hirtelen, minden előjel nélkül történik – például egy tragikus baleset következtében. Ilyenkor tűnik csak igazán értelmetlennek a halál. És pontosan ezt a sokkot éltük át nyolc évvel ezelőtt, Paul Walker autóbalesete után. Paul és egy barátja, egyben üzlettársa, Roger Rodas egy jótékonysági eseményre tartottak, amikor a 100-150 km/órás sebességgel száguldó kocsi felborult, nekiütközött több fának és egy villanyoszlopnak, majd kigyulladt. Paul és Roger azonnal szörnyet haltak. Sajnos azonban nem Paul az egyetlen híresség, aki hasonlóan borzalmas balesetben vesztette életét. 

Natasha Richardson

Emlékszel az Apád, anyád idejöjjön című Lindsay Lohan-filmből az édesanyára? Őt alakította Natasha Richardson, aki egyébként Liam Neeson felesége is volt. A házaspár és két kisfiuk Kanadában vakációztak, amikor Natasha úgy döntött, ő is szeretne megtanulni síelni, így elkezdett kezdőknek szóló leckéket venni. Az oktató elmondása szerint a színésznő az óra végén elesett és beütötte a fejét, de látszólag semmi baja nem lett, sőt: még viccelődött is és jókedvűen távozott. Ennek ellenére azt javasolták neki, hogy nézesse meg magát egy orvossal, de Natasha nem gondolta szükségesnek. Később azonban szörnyen fájni kezdett a feje és azonnal kórházba szállították. Liam szerint ekkorra már drasztikusan leromlott az állapota: a színésszel közölték, hogy a felesége agyhalott. Liam még el tudott búcsúzni tőle, mielőtt Natashát átszállították a New York-i kórházba, ahol végül a szervezete feladta és elhunyt.

Sztárok, akik balesetben haltak meg

Fotó: Michael Loccisano/Getty Images

Anton Yelchin

A Star Trek fanok jól ismerték Anton Yelchint, aki Pavel Chekovot alakította a reboot-filmsorozatban. A színész előtt fantasztikus karrier állt, ám 27 évesen tragikus balesetet szenvedett. A nyomozók szerint az történhetett, hogy Anton kipattant a kocsijából, hogy megnézze a postáját, de addig sem állította le a feljárón hagyott autója motorját. Azt nem tudni, hogy vajon elfelejtette-e behúzni a kéziféket vagy meghibásodott, de a Jeep elindult lefelé, ezzel odaszorította a kerítéshez a színészt és agyonnyomta. A hatóságok szerint Anton egy percen belül már halott volt.

Sztárok, akik balesetben haltak meg

Fotó: Matt Carr/Getty Images

Kobe Bryant

Több, mint egy évvel ezelőtt rázta meg a világot a kosaras zseni, Kobe Bryant halála. Egy helikopterbaleset okozta a tragédiát, amit csak súlyosbított, hogy a helikopterben rajta kívül 9 másik ember is utazott, köztük a 13 éves kislánya, Gianna. A lány kosáredzésére tartottak a helikopterrel (ami nem volt szokatlan Kobe-nál: gyakran azzal utazott), csakhogy valami félresikerült és lezuhantak, a helikopter pedig azonnal kigyulladt.

Sztárok, akik balesetben haltak meg

Fotó: Lisa Blumenfeld/Getty Images

Grace Kelly

Az egykori színésznőből lett hercegné, Grace Kelly 52 évesen hunyt el, miután a lányát, Stephanie hercegnőt elvitte az iskolába és egy szűk utcán elvétett egy éles kanyart. A kocsi vagy 30 métert zuhant, benne a két monacói hercegnővel, akikről kezdetben azt hitték, mindketten túlélték a balesetet. Grace azonban a baleset következtében agyvérzést szenvedett és nem sokkal később elhunyt. Stephanie túlélte ugyan és tökéletesen felépült, de olyan kemény pszichés traumát szenvedett, hogy évekig képtelen volt beszélni az esetről.

Sztárok, akik balesetben haltak meg

Fotó: Getty Images/Bettmann

Naya Rivera

Egy évvel ezelőtt történt, hogy a Glee sztárja, Naya Rivera csónakázni ment a 4 éves kisfiával a Piru-tóhoz. Ám a vakáció szörnyű véget ért: Naya és Josey a vízbe ugrottak, ám a színésznő rosszul lett és már csak ahhoz maradt ereje, hogy visszategye a kisfiát a csónakba és ezzel megmentse az életét. Ő azonban alámerült és megfulladt. A kisfiúra mentőmellényben, törölközőbe takarózva bukkantak rá, ahogy egyedül alszik a csónakban. Naya holttestét pedig még napokig kutatták.

Sztárok, akik balesetben haltak meg

Fotó: Gregg DeGuire/Getty Images

Forrás: Wonder Wall

A hollywoodi tragédiák sora végtelen:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek