Ezért nevet ma mindenki Iszak Esztin

A műsorvezető nagyon is jó okot szolgáltatott a nevetésre, amikor megmutatta, mi a különbség az Instagram és a valóság között.

Ezért nevet ma mindenki Iszak Esztin

Iszak Eszti és a Miss Balaton csapata a Maldív-szigetekre utazott azért, hogy az idei naptárfotózásukat megejtsék. Irigykedünk? Naná, hiszen a műsorvezető fotói alapján ott most is csodaszép napos és meleg idő van, míg itthon már be-bekacsingatnak a mínuszok is. Na de nem is ez a lényeg, hanem a legutóbbi fotó, amit Eszti posztolt a fanok szórakoztatására, Insta vs. valóság felütéssel. 

Az első képen Eszti vállán egy gyönyörű papagáj pózol, mintha tudná, hogy a kamera épp őt is veszi – itt még a műsorvezető is nagyon vidám. Aztán a második és harmadik képen már kevésbé tűnik annak, miután jól nevelt papagájból előtör a tolakodó énje, és alaposan meghúzza a haját a csőrével. Nem hisszük, hogy ez komoly traumát okozott volna Esztinek, hiszen ő maga is sírva nevetős emojival kommentálta a dolgot, de az biztos, hogy azért őt meglepetésként érték a történtek.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés

 

Tarts egy kis szünetet és csekkold a friss sztárhíreket:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek