Jennifer Lopez és Ben Affleck olyat tett, amire senki nem számított

Nyugi, szó sincs arról, hogy összeházasodtak volna titokban, de helyette egy sokkal menőbb dolgot tettek.

Jennifer Lopez és Ben Affleck olyat tett, amire senki nem számított

Amíg mások kényelmesen falatozták luxusotthonaikban a hálaadásnapi pulykát, addig a Jennifer Lopez-Ben Affleck páros inkább jótékonykodásra adta a fejét és egy teherautónyi élelmiszert vittek a Rise Against Hunger szervezet támogatására. Az biztos, hogy Bennifer már erre is érdemelne egy hihetetlenül nagy tapsot, de az, hogy Ben három gyerekét és Jen ikreit is magukkal vitték, hogy megtanulják, mennyire fontos a rászorulók megsegítése, tényleg szinte mesébe illő tett volt. 

A család maga hordta be az alapítványhoz a megvásárolt alapvető élelmiszereket, az énekesnő például tűsarkúban, picit sem aggódva azon, hogyan fogja a több tízkilós zsákokat megemelni, míg Ben, súlyemelőket megszégyenítő módon három-négy zsákkal megpakolva. Úgy tűnik, hogy ők ketten tényleg nagyon egy hullámhosszon vannak, ezzel pedig rácáfoltak a kétkedőkre, akik a kapcsolatukat firtatták. A képeket az akciójukról ITT tudod csekkolni.

Ha unatkozol (vagy nincs kedved dolgozni), olvass tovább:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek