Zaklatással vádolják Meghan Markle-t, de ő mindent tagad

A sztori nem újkeletű, a palota és a pár egykori alkalmazottai vádolják őt szóbeli zaklatással, de Meghan az ügyvédjén keresztül tagadja a vádakat.

Zaklatással vádolják Meghan Markle-t, de ő mindent tagad

Meghan Markle egy egész földrészt átutazott csak azért, hogy végre békében élhessen a családjával, de úgy tűnik, sosem fog tudni szabadulni attól az időszaktól, amit az Egyesült Királyságban töltött. Egyrészt perújrafelvételt kért a lap, ami az apjának írt leveleit hozta el, másrészt egy dokumentumfilm készült arról az időszakról, amit még a királyi család kötelékében töltött. Utóbbi elég érzékenyen érinti Sussex hercegnéjét, ugyanis egykori alkalmazottai azt állítják, hogy Meghan zaklatta őket. A hercegné ügyvédje, Jenny Alfia a BBC 2 The Princes and Pressben egész hosszan magyarázkodott arról, hogy mi történhetett: 

Hatalmas pontatlanságok ebben a történetben. Az általános vád az volt, hogy Sussex hercegnéje bűnös zaklatásban. Egyáltalán nem az. Azt hiszem, az első dolog az, hogy tisztázzuk, mi a zaklatás. A megfélemlítés valójában azt jelenti, hogy helytelenül használjuk fel a hatalmat, ismételten és szándékosan valakinek fizikai vagy érzelmi bántására. Sussex hercegnéje határozottan tagadja, hogy ezt tette volna, de nem akarja kétségbe vonni senki személyes tapasztalatait. 

Sokak szerint ez azonban nem túl meggyőző, különösen az utolsó tagmondatot kritizálják, mondván, hogy Meghan meg sem próbált csapatjátékos lenni, és egyszerűen tudomást sem vett arról, hogy mit várnak el tőle.  

via

És ezeket olvastad már?

Még több

Sztárhírek