Világszínvonalú klipet forgatott Puskás-Dallos Bogi

Amikor azt mondjuk, világszínvonalú, akkor hidd el, hogy Bogi tényleg mindent beleadott, hogy tökéletes legyen az új száma.

Világszínvonalú klipet forgatott Puskás-Dallos Bogi

Már a múlt héten sejteni lehetett, hogy Puskás-Dallos Bogi nagy dobásra készül új, Te vagy az én hibám című klipje kapcsán, hiszen egy meseszép werkfotót osztott meg a rajongóival. A végeredmény azonban még annál is több lett, mint amire számítottunk, a zene, a szöveg, a díszlet, a jelmezek, összességében világszínvonalúra sikerült. Bogi a minket visszatartó lelki, és mentális nehézségekről, valamint az azokkal való megküzdésről énekel a friss dalban. 

A Te vagy az én hibám azokról a lelki, mentális nehézségekről szól, amik visszatartanak minket, amelyektől sokszor úgy érezzük nem lehetünk igazán önmagunk, és nem tudunk szabadulni. Az üzenet, amit közölni szeretnénk nem más, mint hogy mindenkinek megvan a maga démonja, akivel nap, mint nap meg kell küzdenie. Én hiszem, hogy az ember az erősebb, és a hosszú harc végén eljön az a nap, amikor úgy ébredünk reggel, hogy a szívünk boldogan ver.

Ha még nem láttad, akkor ideje, hogy csekkold, mert a péceli Ráday-kastélyban forgatott klip minden másodperce fantasztikus lett! 

Még ne menj! Villantunk pár érdekességet:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek