Óriási happy enddel zárult a királyi család kedvencének szökése

A kutya egyedül kóborolt egy parkban, amikor egy arra járó fiatal pár megtalálta és rögtön vissza is juttatta a hercegi párhoz.

Óriási happy enddel zárult a királyi család kedvencének szökése

Károly Fülöp svéd herceg és a felesége Zsófia hercegné mindketten nagy állatbarátok, így az otthonukat is megosztják egy cuki, szobacirkáló keverékkel Sirivel. Ha valaki, hát ő aztán tényleg szerencsés kutyus, ugyanis nemcsak, hogy hátra hagyhatta a menhelyet az arisztokrata életmódért, de legutóbb, amikor elkóborolt, egy fiatal pár ráismert, és hazavitte. 

Angelina Berge és a párja épp hazafelé autóztak, amikor meglátták, hogy egy nagy parkban bolyong egyedül, és bár először azt gondolták, hogy egy kiránduló családhoz tartozhat, a kutya elkezdte őket követni. Miután lepacsiztak vele, a 20 éves lány megpróbálta felhívni a telefonszámot, amit a kutya nyakörvén talált, de senki nem vette fel. Végül a barátjának beugrott, hogy azon a környéken vannak, ahol a herceg is lakik, és akkor rájöttek, hogy Siri az. 

Hívni kezdtük őt, Siri, Siri. Ő pedig nagyon boldog volt. Úgyhogy tudtuk, hogy a herceg kutyája. 

A pár laza eleganciával elsétált Károly Fülöpék otthonáig, és egyszerűen becsöngettek hozzájuk, hogy visszaadják a szökevényt. Angelina azt mesélte, nagyon-nagyon örültek neki, és nem győzték megköszönni a kedvességüket. 

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Prinsparet (@prinsparet) által megosztott bejegyzés

 

via

Azért vagyunk, hogy semmiről ne maradj le!

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek