Erzsébet királynő ki nem állhatja, amit Vilmos és Katalin tesz a gyerekeikkel

Vilmos hercegnek és Katalin hercegnének van egy bizonyos szokásuk a gyerekeikkel, ami amikor a királynő tudomást szerzett, meglehetősen lesokkolta őt.

Erzsébet királynő ki nem állhatja, amit Vilmos és Katalin tesz a gyerekeikkel

Fogadjunk, hogy te is gyakran kapod magad azon, hogy a konyhában beszélgettek a családdal/a szerelmeddel/a barátaiddal. Nem véletlen – a konyha sok otthon központi helye. Legyen szó egy átlagos budapesti lakásról vagy épp az Anmer Hallról, ami történetesen Vilmos herceg és Katalin hercegné háza.

Vilmos és Katalin, sok más párhoz hasonlóan meglehetősen sok időt töltenek a konyhában a gyerekeikkel – Györggyel, Saroltával és Lajossal – együtt. Ez azonban egyszerűen felfoghatatlan dolog Erzsébet királynő számára. „Amikor a királynő először látogatta meg Cambridge hercegét és hercegnéjét, egyszerűen képtelen volt megérteni, miért a konyha a fő bázis a számukra” – magyarázta egy forrás még 2018-ban egy újra felszínre került cikkben az Express magazinnak.

Hozzátette, hogy Erzsébet nemhogy nem érti, de egyenesen ki nem állhatja Vilmoséknak ezt a szokását. „A királynő ezt ki nem állhatja, mert megszokta, hogy minden dolognak megvan a maga szobája.” És hogy mi az oka annak, hogy egy ilyen jelentéktelennek tűnő cselekvés mint a konyhában való bandázás ennyire szúrja Őfelsége szemét? A társadalmi rang kérdése húzódik a háttérben: „Például Balmoralban sem megy le a konyhába. Az ő gondolkodásmódja szerint ez az a hely, ami a konyhai dolgozók számára van fenntartva.”

Forrás: Express.co.uk

Tőlünk mindent megtudhatsz a királyi családdal kapcsolatban:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek