Keira Knightley sosem látta az Igazából szerelmet

Lehet, hogy neked a kedvenc karácsonyi filmed, de Keira Knightley a 2003-as bemutatója óta egyszer sem pótolta be az Igazából szerelmet.

Keira Knightley sosem látta az Igazából szerelmet

Nem csodálkoznánk, ha Kevin mellett nálad is az Igazából szerelem lenne az egyik állandó program karácsony idején. Sőt, azon sem, ha már kívülről fújnád az egész filmet (apropó: akár tesztelheted is a karácsonyi filmes tudásod!). De az már meglepő, hogy a mozi egyik főszereplője, Keira Knightley ezeket nem mondhatja el magáról. A színésznő ugyanis a 2003-as megjelenése óta a produkció felé se nézett.

Korábban Keira elárulta, hogy nem igazán tudja, hogy az általa alakított Juliet végül a férje vagy annak barátja mellett köt ki, és ráadásul azért nem emlékszik erre a részletre tisztán, mert nem látta a filmet. Most, a hamarosan érkező, újabb karácsonyi mozija, a Silent Night kapcsán pontosított egy kicsit:

„Nem, nem láttam azóta sem a filmet, de igen, tudom, hogy a férjemmel maradok. Muszáj bepótolnom, tudom. De annyira furcsa olyan filmeket nézni, amikben te magad is szerepelsz!”Az ugyan nem derült ki, hogy vajon a premieren legalább megnézte-e az Igazából szerelmet, de az tény,  hogy azt anélkül is tudhatja, hogyan ért véget a karaktere, Juliet sztorija, hogy akár egyetlen képkockát is látott volna a filmből (mire nem jó egy forgatókönyv?!). Ahogy az is, hogy gyakorlatilag minden karácsony tökéletes lehetőség Keira számára a pótlásra.

Forrás: Entertainment Weekly

Mi történt amíg aludtál?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek