Késsel támadtak rá Bradley Cooperre

Félelmetes történetet mesélt el Bradley Cooper, akiről a para szituban az is kiderült, hogy kész akcióhősként tud viselkedni, ha baj van.

Késsel támadtak rá Bradley Cooperre

Bradley Cooper élete egyik legfélelmetesebb pillanatát mesélte el nemrég Dax Shepardnek a színész Armchair Expert című podcastjében. Bradley elárulta, hogy egyszer a New York-i metró egyik megállójában késsel támadtak rá. Az incidens még a pandémia előtt történt, amikor éppen úton volt, hogy hazahozza a kislányát a suliból.

„Elég durva volt. Akkor jöttem rá, hogy túlságosan elkényelmesedtem a városban. Nem voltam elővigyázatos… A metró legvégén álltam meg, ahogy mindig. Éreztem, hogy valaki közelít, azt gondoltam, hogy egy közös fotót vagy ilyesmit akar majd kérni. Ahogy megfordultam, nekiszorultam az oszlopnak, mint a Francia kapcsolatban. Lenéztem és megláttam a kést.”

A sztár elmondta, hogy semmit nem hallott, miután üvöltött a fülébe a zene, „szóval az egésznek megvolt az aláfestő betétdala” – viccelődött. Majd hozzátette, hogy sokkolta, amikor a támadója szemébe nézett, mert az illető olyan fiatal volt.

„Elkezdtem rohanni. Átugrottam a forgóajtón, elbújtam a metró fehér, téglás bejárata mögött és elővettem a telefonom. A fickó is átugrott a bejáraton és elszaladt. Lefotóztam, aztán elkezdtem kergetni fel a lépcsőn. A 7. sugárúton kezdett szaladni, én csináltam róla még két képet. Belefutottam két rendőrbe, megmutattam nekik a fotókat.”

A rendőrök első kérdése az volt, megszúrták-e, majd miután Bradley egy legyintéssel elintézte volna, utasították, hogy ellenőrizze, jól van-e. „Mert amikor leszúrnak valakit, az illető sokkos állapotba kerül és van, hogy észre sem veszik. Megnéztem és szerencsére minden rendben volt” – magyarázta a sztár, aki ezután fogta magát és újra elindult a lányáért.

Forrás: Buzzfeed

Kerülj képbe a friss hírekkel:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek