Megsérült Kulcsár Edina kislánya

A hétvégén megsérült Kulcsár Edina kislánya, Nina, balesetire kellett menniük.

Megsérült Kulcsár Edina kislánya

Kulcsár Edina kislánya igazi hiperaktív, örökmozgó gyerkőcnek tűnik – legalábbis az alapján, hogy Edina szerint állandóan összetöri magát. Ez persze addig nem is gond, amíg Nina nem hozza a szívbajt az édesanyjára, mint most hétvégén. A kislány ugyanis olyan csúnyán beütötte a lábát, hogy az feldagadt és vérzett is. 

„Hát megszakad a szívem! Folyamatosan összetöri magát Nina! Holnap egy jó baleseti. Valaki nem tudja, mibe lenne érdemes öltöztetni, hogy ne tudjon magában kárt tenni?” 

Edina egészen konkrétan valamilyen védőruhát szeretne találni a picinek, aki most 19 hónapos, amik megvédhetik őt a hasonló, fájdalmas sérülésektől. Ehhez kért a követőitől segítséget és tippeket az Instagram sztorijában. Még szerencse, hogy a két gyerkőc közül látszólag csak az egyikük szereti így ijesztgetni az anyukáját és Medoxot annyira nem érdekli az ilyen típusú dráma.

Forrás: Ripost

Magyar sztárhírek jöhetnek még?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek