Salma Hayek fürdőruhás fotója láttán nem mondanád meg, hogy 55 éves

Salma Hayek valami hihetetlenül jól néz ki – még jó, hogy a róla készült fürdőruhás kép felrobbantotta a netet.

Salma Hayek fürdőruhás fotója láttán nem mondanád meg, hogy 55 éves

Salma Hayek a legjobb életét éli 2021-ben: az év legmenőbb filmjeiben szerepelt, ő lett az Örökkévalók stábjából a leggazdagabb sztár és úgy általában fantasztikusan érzi magát. Most épp A Gucci-ház című filmben láthatod, amiben Pina Auriemmát játssza, a Lady Gaga által alakított Patrizia Reggiani egy barátnőjét.

Salma a produkció reklámozása kedvéért beleugrott egy „Original Gucci” feliratú fürdőruhába, ami tökéletesen kiemeli az alakjának minden részletét. „Ez nem a Gucci-házbeli gardróbom része, de attól még nagyon tudom ajánlani” – írta a poszthoz.

Az 55 éves színésznő elképesztően jól néz ki ebben az egyébként 500 dolláros (160 ezer forintos) fürdőruhában. Úgyhogy egyáltalán nem csodálkozunk azon, hogy a netezők is odáig meg vissza voltak a kép láttán. Ez lett Salma leglájkoltabb posztja az utóbbi időben a maga másfél milliójával és több, mint 10 ezren kommenteltek dicsérő szavakat a fotó alá.

Friss, ropogós hírek kávé mellé:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek