Tudod, hogy lesz a zokniból a legtrendibb kiegészítő, amit valaha láttál? Nyugi, megmutatjuk!

Három dolog nem hiányozhat az őszből: egy jó forró csoki, egy pihe-puha takaró és természetesen egy meleg, vidám zokni, ami képes akár a legszörnyűbb napot is csodaszéppé varázsolni. Ez tapasztalat, nem ígéret!

Tudod, hogy lesz a zokniból a legtrendibb kiegészítő, amit valaha láttál? Nyugi, megmutatjuk!

A mintás zoknik úgy csaptak le a divatra, mint Timothée Chalamet a filmek univerzumára. A hasonlat nem véletlen, ugyanis a srác az egyik legnagyobb trendszettere a kivillanó zokni jelenségének, divatot teremtett a cipőkből kikacsintó, nagyon eredeti outfitekkel, és igen, részben neki köszönhetjük, hogy a sneaker+zokni kombó ma már nem ciki, hanem egyenesen menő! Olyannyira, hogy Gigi Hadid, Ariana Grande, de még Selena Gomez is így hordja a zokniját! 

Ha ez önmagában nem lenne elég meggyőző, még egy csomó érvünk van, miért érdemes ilyenkor is odatenni magadat láb outfit ügyben: 

  • Egy menő zoknitól jobb lesz a közérzeted. (Biztosak vagyunk benne, hogy a brit tudósok ezt egy csomó tudományos kutatással alá tudnák támasztani, de most épp elég, ha nekünk hiszel.) 
  • Hozzátesz az egyéniségedhez. 
  • Segít az önkifejezésben.
  • Ugyan beépített kislábujj-légzsák funkciója nincs, ami megvédene az éles sarkoktól, de legalább a kisebb sérülések ellen biztosítékot jelent. 
  • Nem utolsó sorban pedig, ahogyan azt a Harry Potter könyvekből megtanultuk, felszabadítja a házimanókat.

Meggyőztünk? Akkor ideje, hogy felfedezd a Nordkamp világát, ami nem egyszerű zoknimárka, hanem maga a paradicsom azoknak, akiknek fontos, hogy a kreativitás, a minőség, az arculat és a színek kombója egy zokniban érvényesüljön, akkor is, ha a fókusz éppen nem a lábakra esik. 

Stílustippek zokniviselésre 

Most, amikor a zoknik egészen új funkciót töltenek be a megjelenésben, és gyakorlatilag úgy öltöztetnek, mint egy dizájnercucc, akkor muszáj, hogy legalább egy olyan darabot rejtsen a fiókod, amit a nehéz napokon magadra kaphatsz. Ehhez azonban három nagyon fontos alapszabályt érdemes betartanod: 

Ügyelj az arányokra
Ha csak 1-2 cm látszik ki a zoknidból, az béna. Vagy fedd el teljesen, vagy válassz olyan hosszúságú nadrágot, ami mellett jobban érvényesül. 
Dönts merészen!
A harmonizáló színválasztást felejtsd el, és nyugodtan voksolj egy merészebb darabra! Minél látványosabb az eltérés, annál jobb.
Találd meg a mértéket!
A keresztcsíkozás zokni esetében sem előnyös, akárcsak az öltözködésben, ugyanis sokkal méretesebb bokára utal. Ez nem mindenkinek ajánlott.

Most, hogy már divat fronton is pontosan tudod, mire kell figyelni, következzenek a főszereplők, azaz maguk a zoknik! 

Menj rá a minimálra 

Az egyszerűséget kedveled? Semmi gond, a márka zoknijai kilenc különböző árnyalatban kaphatóak, így akár a kedvedhez mérten választhatod meg, hogy adott nap melyiket akarod felvenni. Hétindító meetingek? Hello, fekete! Szenvedélyes szerdák? A gránátalmapiros mára telitalálat. Netán a szabadságot ünneplő péntek? A sárgánál vagy türkiznél ne add lejjebb! A Square és a Fill Color Series darabjai ennél picit vagányabb, de még mindig a szemnek kellemes variációkat alkotnak, például kis ablakokkal és harmonikus színkombinációkkal. 

 

Zoknik

1. Gránátalma zokni (990 Ft), 2. Ablakok zokni (1 490 Ft), 3. Redőny zokni (1 490 Ft)

Állati menő 

Ha benned is él egy gyerek, vagy csak egyszerűen szeretsz kitűnni a többiek közül, akkor a Fox, a Deer és a Dino szériákat csekkold le, mert a cuki mintáknak képtelenség ellenállni! Gondolj csak bele, nem úgy alakul a napod, ahogyan tervezted, az eső szakad, az esernyőd elromlik, a csizmád beázik, az irodába beérve pedig még a lift sem működik. (Velünk megesett!) Felcaplatsz az emeletre, hogy picit rendbe hozd magad, leveszed a víztől tocsogó cipődet, és ott virít a rókás, a szarvasos vagy a dinoszauroszos minta!  

 

Zoknik

1. Róka zokni (1 990 Ft), 2. Dinoszaurusz zokni (1 990 Ft), 3. Szarvas zokni (1 990 Ft)

Párducbőrben 

PÁRDUC SERIES külön említést érdemel még az állatos kategórián belül is, mert a párducos minta színválasztásai annyira eredetiek és látványosak, hogy csak imádni lehet őket. Mi szóltunk… 

 

Párduc zokni 5 színben – kék, sárga, rózsaszín, szürke, zöld (1 490 Ft/db)

Full bohóság 

Zokni ország koronázatlan királya a kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau, aki él-hal a vicces mintákért, és simán bevállalja őket egy még egy formális öltönyös szetthez is. És miért teszi? Hát mert miért NE tenné?! Egy-egy színes csíkos darab tényleg jókedvre derít, és plusz lendületet ad a napnak, amire még a világ vezetőinek is szükségük van, úgyhogy nyugodtan koppintsd a stílusát a STRIPES széria különleges darabjaival! 

 

Zoknik

1. Nagy csíkos zokni (1 490 Ft), 2. Sávos zokni (1 490 Ft), 3. Zebra zokni (1 490 Ft)

A világ pöttyös oldala 

Már Doktor Szöszi is a pötty számmisztikájából írta a szakdolgozatát, mert ezt a mintát egyszerűen képtelenség megunni! A szezon egyik legkedvesebb mintázatáról beszélünk, ami ruhákon és kiegészítőkön is megjelenik, mi pedig imádjuk, mert annyira vidám és játékos, pont ellentéte az év végi komorságnak, ami egyébként az öltözködést jellemzi. Mindegy, hogy inkább a kisebb tűpettyezés vagy a nagyobb foltok ejtenek rabul, egy-egy ilyen darabot egyszerűen muszáj beszerezned! 

 

1. Szaggatott zokni (1 490 Ft), 2. Pöttyös zokni (1 990 Ft), 3. Szaggatott zokni (1 490 Ft)

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek