A 40 éves Britney Spearsnek még Vilmos herceg is csapta a szelet

A pop hercegnője december 2-án ünnepli a 40. születésnapját, mi pedig úgy döntöttünk, hogy ebből az alkalomból elhozunk neked néhány izgi infót az Britney Spears életéről!

A 40 éves Britney Spearsnek még Vilmos herceg is csapta a szelet

Megkérdezni persze nem tudjuk tőle, de akkor is nagy összegeket mernénk tenni rá, hogy a 40. lehet Britney Spears legboldogabb születésnapja, hiszen idén ősszel végre kiszabadult az édesapja gyámsága alól. „Tizenhárom éven keresztül éltem gyámság alatt. Ez elég hosszú idő egy olyan szituációban, amit senki se kívánna magának” – mesélte a bíróság döntése után az Instagramján.

„Őszintén hálás vagyok minden egyes napért, azért, hogy megkaphattam a kulcsokat a saját autómhoz, függetlenné válhattam és nőnek érezhetem magam. Bankkártyám van, először tarthatok készpénzt a kezemben, gyertyákat vehetek magamnak. Ezek apróságok nekünk, nőknek, mégis óriási különbséget jelentenek nekem.”

Ráadásul a pasija, Sam Asghari időközben megkérte a kezét, és Britnek végre ahhoz is joga van, hogy megszervezze az esküvőjét – úgy, ahogyan akarja. Úgyhogy most mi is koccintunk rá, a boldogságára, illetve a jövőjére és a szülinapja alkalmából kinyomoztunk neked róla pár dolgot, amit még biztosan nem tudtál.

Született énekesnő

Például, képzeld! Brit jövője kétéves korában eldőlt, ugyanis már akkor énekelt – bár ekkor még csak a hajkefébe. Viszont ötévesen már a nyilvánosság előtt is debütált, amikor az óvodában előadta a „What Child Is This” című dalt. Aztán egy évvel később meg is nyerte élete első tehetségkutatóját. De hiába a korai siker, a Disney Channel először visszautasította őt és nem vették fel a The All New Mickey Mouse Club műsorba, mert nyolcévesen túl fiatalnak tartották ehhez. Britney így csak 1993-ban debütálhatott a showban. Na persze közben sem unatkozott: ezerrel tanult és többek között TV reklámokat is forgatott.

Sőt, még egy off-Broadway musical, a Ruthless szereplői közé is beválogatták. Britney nyolc hónapig játszott benne, aztán nem más, mint Natalie Portman váltotta őt. A két sztár össze is barátkozott, olyannyira, hogy az énekesnő 2013-ban kijelentette, szeretné, ha Natalie alakítaná őt az életéről szóló filmben.

Britney Spears és Natalie Portman

Britney Spears és Natalie Portman 2002 szilveszterén (Fotó: Matthew Peyton/Getty Images)

De ha azt hinnéd, hogy mindezek után azonnal belevágott a szóló énekesnői karrierbe, akkor tévedsz, mivel Britney „az amerikai Spice Girls” bandában, az Innosense-ben kezdte a pályafutását. (Ezt az együttest a Backstreet Boys és az *NSYNC menedzsere, Lou Pearlman indította el amúgy…)

A család az első

Viszont sosem a popsztárság volt az egyetlen és a legnagyobb álma, hiszen már 17 éves korában kijelentette, hogy fiatalon édesanya akar lenni. „Elképesztően boldog vagyok azzal, amit most csinálok, de biztos vagyok abban, hogy négy éven belül családot szeretnék, gyerekeket és letelepedem” – nyilatkozta 1999-ben. És valóban, csak 23 volt, amikor megszületett első kisfia, Sean Preston Federline.

Britney Spears és a kisfiai, Sean Federline és Jayden James Federline

Britney Spears és a kisfiai, Sean Federline és Jayden James Federline (Fotó: Gregg DeGuire/Getty Images)

Majdnem Allie

Azt nyilván tudod, hogy a pop hercegnője felbukkant az Így jártam anyátokkal, a Sabrina, a tiniboszorkány, a Will és Grace és a Glee – Sztárok leszünk! című sorozatokban, de az már kevésbé ismert tény, hogy Brit a Szerelmünk lapjai filmben is szerepelni akart a szintén Mickey Mouse Clubos Ryan Gosling mellett. A színész szerint Britney nagyon ügyes volt a meghallgatáson, de végül mégis Rachel McAdams kapta a munkát.

Félbeszakadt tündérmese

A legérdekesebbet azonban a legvégére hagytuk. Tudtad, hogy Britney akár Anglia királynéja is lehetett volna? Bizony, bizony, az énekesnő egy ideig ismerkedett Vilmos herceggel. „Váltottunk néhány emailt és úgy volt, hogy meglátogat engem valamikor. De sajnos nem jött össze, szóval ennyi volt. Ő egy nagyon elfoglalt pasi” – mesélte 2002-ben.

Van még pár izgalmas infónk a sztárvilágból:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek