Donald Trump nagyon durván beszólt Meghan Markle-nek

A kezdetektől tudjuk, hogy egyik sem rajong a másikért, de hogy még most is annyira befeszül egymástól Donald Trump és Meghan Markle, hogy interjúban alázzák a másikat, azon kicsit meglepődtünk.

Donald Trump nagyon durván beszólt Meghan Markle-nek

Tiszteletlen és manipulatív – nagyon röviden így jellemezte az Amerikai Egyesült Államok volt elnöke Meghan Markle-t legutóbbi interjújában, melyet Nigel Farage készített vele. Trump szerint Meghan egyáltalán nem tiszteli a királyi családot, de magát az angol királynőt sem, Harry herceget pedig egyszerűen manipulálja.

„Az első perctől nem vagyok nagy rajongója. Szerintem Harryt borzasztóan kihasználták, és egy nap ezt még nagyon bánni fogja.”

– hangzott el az interjúban. Ahogy azt sem tartotta magában, szerinte egyedül Meghan tehet róla, hogy ilyen szinten megromlott a kapcsolat a család és Harry herceg között, borzalmas fájdalmat okozva ezzel a királynőnek, akit nagyszerű nőként és lenyűgöző történelmi személyiségként emlegetett az interjúban. 

Meghan Markle egyébként tavaly, a választási kampány során nagy erőkkel szólalt fel azért, hogy Joe Bident válasszák meg az Amerikai Egyesült Államok következő elnökének Donal Trumppal szemben – Harry herceggel közösen, akinek a királyi család tagjaként nem csak szavaznia tilos, de politikai kérdésekben állást foglalnia is -, de nem ez volt a rossz viszony kiváltó oka. Meghan még 2016-ban nyilatkozta, amikor Trump Hillary Clintonnal szemben indult az elnöki posztért, hogy egészen biztosan Kanadába költözik, ha Trump nyer. Amikor pedig Trumpot egy interjú során szembesítették Meghan kijelentésével az egyszerűen letudta annyival, hogy:

„Most erre mit mondjak? Nem gondoltam volna, hogy ennyire gonosz.”

Forrás: theguardian.com

Jöhet még több sztárhír?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek