Lily Collins brutális összeget kapott az Emily Párizsbanért

Nagy levegő, mert mindjárt fejest ugrunk az egyik kedvenc sorozatunk, az Emily Párizsban színésznőjének pénzügyeibe.

Lily Collins brutális összeget kapott az Emily Párizsbanért

A Netflix sosem sajnálta a pénzt, ha egy menő produkcióról van szó, és arról sem, ha meg kell fizetni egy A-listás húzónevet. Jennifer Lawrence például 25 millió dollárt kapott legújabb filmjéért, a Don’t Look Up!-ért, míg Regé-Jean Page-nek 50 ezer dollárt ajánlottak epizódonként, ha beugrik a Bridgerton második évadában egy kisebb vendégszereppel, amit végül nem vállalt el. És míg a Bridgeront 82 millió háztartásban látták az első 28 napon, az Emily Párizsban sikere valójában nem sokkal maradt el mögötte, miután 58 millióan döntöttek úgy, hogy megnézik az első 4 hétben. 

Konkrét számot ugyan nem tudunk róla, mennyit kaszál a sorozattal Lily Collins, de miután ekkora nézettséggel büszkélkedhet a show, aminek december 22-én landol a második évada a streaming platformon, valószínűleg nem kevés összeggel csalogathatták vissza a színészeket. Az amerikai Cosmopolitan epizódonként 300 ezer dollárra (kb. 93 millió Ft) saccolja a színésznő gázsiját, ami azt jelenti, hogy 3 millió dollárt (több mint 900 millió forintot) zsebel be egy 10 részes évaddal. (FYI: a Celebrity Net Worth 25 millió dollárra lövi be Lily vagyonát.)

Erre egyébként azután következtetett a Cosmo.com, hogy a Stranger Things mellékszereplőinek markát 250 ezer dollár üti részenként, míg a főszereplők, mint például Millió Bobby Brown, 350 ezret kapnak egy-egy epizód után. 

Ha kíváncsi vagy, mennyi is az az annyi:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek