Kellemetlen és sértő dolog derült ki Erzsébet királynőről

Nem véletlenül nem láthattad 2019 karácsonyán Erzsébet királynő híres karácsonyi fotóján Harry herceg és Meghan Markle bekeretezett képét a háttérben.

Kellemetlen és sértő dolog derült ki Erzsébet királynőről

Talán te is emlékszel még, mekkora hiszti lett belőle a neten, amikor Harry herceg és Meghan Markle nem fogadta el Erzsébet királynő karácsonyi meghívását (ahogy idén sem), és ehelyett inkább Kanadában töltötték az ünnepeket. Akkor sokan úgy gondolták, összefüggés van az ügy és aközött, hogy Erzsébet királynő karácsonyi beszéde alatt nem volt látható a háttérben Harry herceg, Meghan Markle és a kis Archie baba fotója, míg voltak, akik nem érezték sértőnek a dolgot, miután számos rokonnak nem jutott hely az asztalon.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

 

Christopher Anderson új, a Katalin-Vilmos-Harry-Meghan négyeséről írt könyvében azonban azt állítja, igenis szándékos és explicit reakció volt ez a királynő részéről. Mindezt egy forrás beszámolójára alapozva írta, aki látta, amint a királynő „végignézett az asztalon, ahol az általa olyan nagy szeretettel kiválasztott fotók sorakoztak elrendezve”, majd állítólag rámutatott az egyikre, amin Harry herceg, Meghan Markle és Archie szerepeltek, és azt mondta:

„Azt hiszem, erre itt nincs szükségünk.”

Ennek ellenére Erzsébet királynő egyébként megemlékezett a beszédében a kis Archie-ról, akit Fülöp herceggel együtt nagy szeretettel üdvözölt akkor családban, mint 8. dédunokájukat, ami a fentiek fényében kicsit ellentmondásosnak tűnik. 

Forrás: cosmopolitan.com

Mert a királyi családban mindig történik valami:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek