Kulcsár Edina fantasztikus örömhírt jelentett be

Gyönyörű, kitartó, sikeres és egy újabb fontos karrier-mérföldkőt pipálhatott ki Kulcsár Edina, amit most végre másokkal is megosztott.

Kulcsár Edina fantasztikus örömhírt jelentett be

Mesekönyvet ír férjével, Csutival együtt, ráadásul Kulcsár Edina hamarosan énekesnőként debütál, viszont nem ér róla megfeledkezni, hogy 2018 óta építi BraidMe and More nevű vállalkozását. És míg rengeteg üzlet roppant össze az elmúlt másfél évben a járvány miatt, úgy tűnik, Edina cégét egyáltalán nem fenyegeti a bezárás veszélye, sőt: Instagram-oldalán nagy örömmel jelentette be, hogy újabb üzletet nyit.

„Óriási büszkeség! Ismét egy új BraidMe and More üzletet nyitunk. Amikor 2018-ban elindítottam a vállalkozást, nagyon bizakodó voltam, de azt nem gondoltam volna, hogy 2021-re a 9. szalont fogjuk megnyitni. Számomra ez fantasztikus visszajelzés, hogy igény van ezekre a szolgáltatásokra, amiket folyamatosan fejlesztünk, bővítünk. Van tippetek, hol fog megnyílni a legújabb Braidme?” – kérdezte követőitől Edina.

Jöhet még több friss hír kedvenc hírességeidről?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek