A Loki színésznője, Sophia Di Martino ismét anya lett, és ennél zseniálisabban nem is jelenthette volna be

A picit ugyan nem mutatta meg, de a rá jellemző humorral tudatta Sophia Di Martino, a Loki sztárja, hogy már nem terhes.

A Loki színésznője, Sophia Di Martino ismét anya lett, és ennél zseniálisabban nem is jelenthette volna be

Kevesen tudják, de Sophia Di Martino, a Loki-sorozat női főhőse terhes volt, amikor szerepet kapott a karrierjét – és az életét – megváltoztató nagyszabású Marvel-szériában, és első kisbabájával csinálta végig a forgatást, akit két jelenet között szoptatott a kulisszák mögött. A jelmeztervező épp ezért változtatta meg utólag a karaktere ruháját, hogy minél egyszerűbb dolga legyen.

És bár nem verte nagydobra, hogy ismét babát várt, nem is titkolta, Instagram Storyjaiban rendre megmutatta egyre növekedő pocakját, az ELLE magazinnak köszönhetően pedig nagyjából ki is pipálhatja a világ legstílusosabb kismamafotózását. Majd november közepén eltűnt, és egészen mostanáig egyetlen életjelet sem adott magáról a színésznő. Tegnap viszont annál örömtelibb hírrel tért vissza az Instagramra:

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Sophia Di Martino (@itssophiadimartino) által megosztott bejegyzés

 

„Egy ideje téli álmot alszok, mert… Már nem vagyok terhes! Igen, megszületett a babám. Csodálatos idők ezek, bár azért kimerítő és nehéz. Szóval a telefonom egy szekrényben lapul, amíg kitaláljuk, mi legyen. De van sok szeretet és SOK torta.”

Ehhez pedig, miután nem egy Instagram-lány, rommá retusált fotó helyett két sminkmentes, valódi és nagyon szerethető képet lőtt magáról. Szívből gratulálunk, és reméljük, hamarosan fotót is láthatunk a piciről. 

Ezeket olvastad már?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek