Betámadta Selena Gomezt egy rajongója, majd alkoholistának állította be

Vékony jég, ha a közösségi médiában próbálsz meg viccesedni, pláne akkor, ha híres vagy, és erről Selena Gomez most rengeteget mesélhetne.

Betámadta Selena Gomezt egy rajongója, majd alkoholistának állította be

Szegény Selena Gomez csak poénkodni szeretett volna, amikor feltöltött a TikTokra egy videót, amin szavak nélkül, de annál kifejezőbb mimikával hallgatja végig, milyen drasztikus az alkoholfogyasztás mértéke a férfiak és a nők körében. Az énekesnő nem kineveti vagy elbagatellizálja a statisztikákat, csak úgy tesz, mintha az adatok hallatán elsüllyedne szégyenében, de mindezt tényleg nagyon viccesen teszi. Míg a legtöbb netezőnek bejött Selena humora, az egyik kommentelő izomból repült bele az énekesnőbe:

„Az egyik legjobb barátod odaadja a veséjét, te pedig továbbra is masszívan iszol”

– fogalmazta meg nem túl kedves hozzászólását az illető, mire Selena Gomez röviden és tömören annyit írt: „Vicc volt, te s@gg”. Persze rengetegen keltek az énekesnő védelmére, miszerint a videóból egyáltalán nem lehet arra következtetni, hogy valóban alkoholproblémái vannak Selenának, azt mindössze viccnek szánta.

@selenagomez##duet with @drdawnbantel it’s a joke♬ original sound – Dr. Dawn Bantel, NMD

 

A téma már csak azért is nagyon érzékeny, mert az énekesnő veseátültetésen esett át még 2017-ben lupusz nevű betegsége miatt, a vesedonorja pedig valóban barátnője, Francia Raisa volt.

Fusd át a nap sztárhíreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek