Szabó Zsófi és Shane Tusup végre nyíltan vállalják kapcsolatukat

Mérföldkőhöz ért az egyik legfrissebb magyar sztárpár, Szabó Zsófi és Shane Tusup kapcsolata, miután hosszas titkolózás után nyíltan és őszintén meséltek szerelmükről.

Szabó Zsófi és Shane Tusup végre nyíltan vállalják kapcsolatukat

Sokáig csak sejteni lehetett egy sor sokat mondó komment után, hogy Shane Tusup és Szabó Zsófi között alakul valami, majd egyre több olyan hír látott napvilágot, miszerint a párost együtt látták, esetleg olyan beszélgetésfoszlányokat kaptak el, miszerint a kapcsolatuk már egyenesen ott tart, hogy az edző még édesanyjának is bemutatta Zsófit. És bár a műsorvezető minden erejével óvja a magánéletét a nyilvánosság elől, úgy érezték, eljött az a pont, amikor szívesen osztják meg az országgal: valóban boldogok együtt.

„Mindketten túl vagyunk egy-egy házasságon. Sérültünk, amit kifelé nem mutattunk. A hasonló múltunk, a hasonló ambícióink pedig, úgy érezzük, hasonló jövőt hozhat. Ez mindkettőnknek a nagybetűs újrakezdés. De nem sietünk, és nem tervezünk előre. Kiélvezzük a jelent. Shane mellett újra boldog nő vagyok.”

– mesélte Szabó Zsófi a BEST Magazin (via 24.hu) legújabb számában, aki határozottan a páros óvatosabb tagja, miután Shane egyenesen élete párjának nevezte Zsófit az interjúban.

„Ő életem szerelme, amit már akkor is éreztem, és az ember ilyenkor van, hogy kikiáltja a boldogságát. Szeretem őt mint nőt, mint anyát, mint embert, mint a leggyorsabb futónőt, akit ismerek.”

Jöhetnek az elmúlt 24 óra sztárhírei?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek