Alec Baldwin csak azért nem lett öngyilkos, mert nem tartja magát bűnösnek

„Valaki éles lőszert helyezett egy fegyverbe. Éleset, aminek nem is kellett volna lennie a forgatáson. Valaki felelős azért, ami történt, és nem tudom megmondani, hogy ki, de tudom, hogy nem én vagyok az.”

Alec Baldwin csak azért nem lett öngyilkos, mert nem tartja magát bűnösnek

Szívszorító interjút adott Alec Baldwin az ABC News csatornáján, ahol könnyek között mesélt arról, mi történt pontosan a Rust című film forgatásán, amikor Halyna Hutchinst a végzetes golyó megsebesítette 

Csak egy kérdést kell megválaszolni, csak egyet: honnan jött az élő töltény? Valaki éles lőszert helyezett egy fegyverbe. Éleset, aminek nem is kellett volna lennie a forgatáson. Valaki felelős azért, ami történt, és nem tudom megmondani, hogy ki, de tudom, hogy nem én vagyok az. 

Azt is elmesélte, hogy még csak meg sem húzta a ravaszt, egyszerűen csak felhúzta és elengedte a kalapácsot, amikor is elsült a fegyver. A színész először nem is értette, mi történt, mitől esett össze szeretett kolléganője, elmondása szerint legalább 45 percig azt gondolta, csak elájult, meg sem fordult a fejében, hogy a lőszer éles lehetett a kellékben. Azóta azonban, hogy megértette, folyamatosan csak erről álmodik, ezért éjszakánként már aludni sem tud. 

Fizikálisan küszködök. Kimerült vagyok, mert meg kell próbálnom a gyerekeimmel lenni. A családom minden, amim van. Istenemre mondom, nem tudok többet foglalkozni a karrieremmel. 

Amikor az interjú során azt kérdezték tőle, hogy bűnösnek érzi-e magát, a színész nem hagyott kétségeket. 

Nem. Valaki felelős a történtekért, és nem tudom megmondani, hogy ki az, de tudom, hogy nem én vagyok. Úgy értem, Isten lássa lelkemet, ha úgy éreztem volna, hogy felelős vagyok, lehet, hogy már megöltem volna magamat. És ezt nem könnyű mondanom. 

via

Képbe hozunk a legújabb sztárhírekkel:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek