Ben Affleck nagyon édesen nyilatkozott a kapcsolatáról

A színész és Jennifer Lopez még tavasszal jöttek össze, de azóta is nagyon óvják a privát szférájukat.

Ben Affleck nagyon édesen nyilatkozott a kapcsolatáról

Ben Affleck és Jennifer Lopez azután jöttek össze, hogy az énekesnő dobta a vőlegényét, Alex Rodriguezt, épp ezért mindenki azt gondolta, hogy a Bennifer reunion nem lesz hosszú életű. A pár azonban rácáfolt a kételkedőkre, a Hálaadást is együtt töltötték, sőt, még jótékonykodni is volt idejük az ünnep alatt. 

Ben a Wall Street Journalnek elárulta, hogy az évek során megtanulta, hogy nem a legbölcsebb dolog mindent kiteregetni a világnak, nyíltan beszélni az érzéseiről, de annyit elárulhat, hogy nagyon boldog attól, ahogyan kettejük között alakulnak a dolgok.  

Az életem most nem csak azt tükrözi, aki lenni szeretnék, hanem azt a személyt, akinek igazán érzem magam – aki nem tökéletes, de valakit, aki nagyon keményen próbálkozik, és nagyon törődik azzal, hogy őszinte, hiteles és elszámoltatható legyen. Nehéz megmondani, ki jár jobban, anélkül, hogy belemennék a részletekbe. 

A színész azt is elárulta, hogy ami kettejük között van, az annyira jó sztori, hogy nem kizárt, hogy egyszer megírja. Mi szívesen megnéznénk, persze velük a főszerepben!

via

Pörgesd át mi történt ma:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek