Károly herceg és Harry 8 hónap után újra beszélnek egymással

Ez még egyáltalán nem azt jelenti, hogy akkor a múltat lezártnak tekintik, de jó hír, hogy végre nyitottak egymás felé.

Károly herceg és Harry 8 hónap után újra beszélnek egymással

Te is nagyon drukkolsz, hogy a királyi családban ismét béke legyen? Akkor szuper hírünk van, úgy tűnik, hogy Károly herceg és Harry végre ismét beszélnek egymással. Az Oprah-interjú alatt Harry nagyon sok olyan kijelentést tett, ami borzasztóan fájt a Károlynak, konkrétan rossz apának bélyegezte a herceget, ráadásul (ahogyan az kiderült a napokban) pont őt vádolta meg azzal, hogy a kis Archie bőrszínét találgatta.  

A PageSix információ szerint azonban 8 hónap után ismét felvették egymással a kapcsolatot. A lapnak nyilatkozó forrás szerint nem úgy kell elképzelni, hogy állandóan a telefonon lógnának, de határozottan alakul valami. 

Károlyt nagyon rosszul érintette, amikor Harry és Meghan dobta a családot, a szerepüket, és úgy döntöttek, külföldre költöznek. Nem is beszéltek egy jó ideig, de most már megnyíltak a kommunikációs csatornák.  

Lehet, hogy ennek köze van ahhoz is, hogy Károly nem is olyan rég megpróbált békejobbot nyújtani a fiának? Akárhogy is, nagyon örülünk neki, hogy végre hajlandóak beszélni egymással.

via

Nézd meg az elmúlt 24 óra legérdekesebb híreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek