Feltűnik valami szokatlan Katalin hercegné külsején?

Látszólag teljesen átlagos képek készültek róla, pont olyanok, mint máskor is, de ha alaposan megnézed, akkor feltűnik a különbség.

Feltűnik valami szokatlan Katalin hercegné külsején?

Katalin hercegné megjelenése mindig kifogástalan, és most sem arról van szó, hogy valami extra kirívó lenne rajta, pont, hogy sokkal visszafogottabb, mint amilyen szokott lenni. A hercegné egy Fabergé kiállítást nézett meg a londoni Victoria és Albert Múzeumban, amihez a haját, amit az esetek 99%-ban kiengedve visel, egy laza kis lófarokba kötötte össze, ami egy picit sötétebb árnyalatot kapott, mint amilyen korábban volt. 

Katalin hercegné lófarok

Getty Images/WPA Pool

Daniel Galvin Jr. fodrász szerint, akinek édesapja Diana hercegnő hajszobrásza volt, azt mondta, nagyon különleges, ahogyan Katalin a lófarkat viselte. 

Elegáns, elbűvölő, és nem hivalkodó. Mindig olyan megjelenést választ, ami igazán illik hozzá, amiben magabiztosnak érzi magát, és ragyogóan néz ki. Ez nem vonja el a figyelmet a természetes szépségéről, amire egyes frizurák képesek. Nagyon jól néz ki. Egyértelműen tudja, mi áll jól neki. Praktikus, de nagyon stílusos. 

via

Tarts egy kis pihenőt:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek