Bájos tini lett Salma Hayek lánya: A 14 éves Valentina az édesanyja hasonmása

Salma Hayeknek egyetlen kislánya született, ő viszont az ÖSSZES jó gént megörökölte az édesanyjától.

Bájos tini lett Salma Hayek lánya: A 14 éves Valentina az édesanyja hasonmása

Ki merjük jelenteni, hogy Salma Hayek az egyik legszerethetőbb sztár Hollywoodban. Egyszerűen imádjuk, hogy szó szerint egy farmnyi állatot (többek között baglyot) tart az otthonában és ha kell, még a férjével, Francois-Henri Pinaulttal is szembe száll azért, hogy még több cukiságot magához vehessen. Megvan például az a sztori, amikor elhitette a párjával, hogy viszonya van valakivel, akkor talán a férfi jobban fogadja, ha kiderül, hogy igazából csak befogadott még egy kiskutyát? Ha még nem láttad ezt az elképesztően vicces interjút, akkor ASAP pótold!

Mindezt csak azért meséltük el, hogy lásd, a színésznő tényleg született anyatípus – egyetlen gyermekét pedig igazi mamatigrésként őrzi a nyilvánosság elől. (Fun fact: aznap jelentette be a terhességét, amikor az eljegyzését is Francois-Henri Pinaulttal.) Valentina Paloma Pinault ugyanis idén már 14 éves lett, ám eddig csak kivételes alkalmakon jelent meg Salma mellett nyilvánosan és mindössze annyit tudni róla, hogy 2007. szeptember 21-én született. Na és persze az sem titok, hogy mára az édesanyja tükörképe lett! Ha végig pörgeted a galériánkat, megláthatod, mennyit változott a kislány az évek során!

Salma Hayek, Francois-Henri Pinault és Valentina Paloma

Salma Hayek, Francois-Henri Pinault és Valentina Paloma Velencében 2009 tavaszán (Fotó: Luca Ghidoni/Getty Images)

Salma amúgy 41 éves volt, amikor világra hozta Valentinát és azt mondja, szerinte jobb anyává vált azáltal, hogy ilyen későn vágott bele a családalapításba. „Áldott legyen a nap, amikor megérkeztél az életembe, hogy beragyoghasd a sugárzó fényeddel” – üzente egyetlen gyermekének nemrég az Instáján Salma.

Salma Hayek és Valentina

Valentina 2011-ben már egy kész mini-díva volt… (Fotó: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

Az Örökkévalók sztárja szerint a lánya nagyon kreatív, okos, vicces és akaratos.

Tündéri a tekintete, ugye? (Fotó: Michael Buckner/Getty Images)

És bár Salma folyamatosan forgat (most például az Örökkévalókban és A Gucci-házban láthatod), Valentina mindig a prioritási listája élén szerepel. „Mindig megpróbálok a létező legtöbb időt tölteni vele, akkor is, ha dolgozok.”

Salma Hayek, Francois-Henri Pinault és Valentina Paloma

A Pinault-család 2012-ben (Fotó: Francois Durand/Getty Images)

Olyan is előfordult, hogy magával vitte egy címlap fotózásra és bevonta őt az eseménybe, mert fontosnak tartja, hogy az életben való részvételre ösztönözze őt, ahelyett, hogy hagyná a telefonját nyomkodni. 

Valentina Paloma Pinault

Valentina Pinault itt épp koncertre ment… (Fotó: Daniele Venturelli/Getty Images)

Salma úgy látja, sajnos könnyű beleesni abba a hibába, hogy az ember inkább hagyja a gyermekét a kijelző előtt ülni, hiszen, ha elrángatja valahova, az sok vitával és sértődéssel járhat.

Salma Hayek és Valentina

Valentina tisztára az anyja lánya! (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/Getty Images)

„Igenis vidd őket magaddal, hogy részesei lehessenek az életednek” – tanácsolja, ugyanis szerinte a kapcsolódás hiánya izolációhoz vezethet.
Egy biztos, Valentina mindig büszkén pózol az anyukája oldalán.

Salma Hayek Pinault, Valentina Paloma Pinault és Francois-Henri Pinault

A család itt éppen azt ünnepli, hogy Salma csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame-en 2021 novemberében. (Fotó: Albert L. Ortega/Getty Images)

Kíváncsi vagy más sztárcsemetékre is?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek