Tóth Andi tisztázta, mi van közte és Adrei Mangra között

Csak úgy izzott a levegő kettejük között a Dancing With The Stars táncparkettjén, nem véletlen, hogy a fél ország azt találgatja, összejöttek-e.

Tóth Andi tisztázta, mi van közte és Adrei Mangra között

Ahogyan azt sokan előre sejtették, Tóth Andi és Andrei Mangra nyerte a Dancing With The Stars idei adását, gyakorlatilag betáncolták magukat az első helyre. A legtöbben mégsem a győzelmükre kíváncsiak, hanem arra, hogy mi alakult ki kettejük között, ugyanis legutóbb már kézenfogva jelentek meg a nyilvánosság előtt. Andi a Story magazinnak adott egy egészen hosszú interjút arról, hogy hányadán áll a pasikkal, de azt kategorikusan kijelentette, hogy nincsenek együtt, írja a Blikk. 

Naponta olvasok cikkeket, amelyekben találgatják, mi van köztünk. De az igazság az, hogy csak barátok vagyunk. 

Ugyanakkor azt is tisztázta, ő már készen állna egy komoly kapcsolatra, de szerinte a vele egykorú pasik nem elég komolyak, sőt, távol állnak az igazi férfitól. És azt is elárulta a lapnak, hogy szerinte külföldön fogja megtalálni a nagy Ő-t, akinek már egyébként gyereket is szívesen szülne.

Ezeket olvastad már?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek