35 milliót ajánlottak George Clooney-nak 1 napi munkáért, visszautasította

35 millió dollárt, azaz több mint 11 milliárd forintot (!!!) utasított vissza, és jó oka volt rá.

35 milliót ajánlottak George Clooney-nak 1 napi munkáért, visszautasította

El tudod képzelni, hogy egyetlen nap munkával annyi pénzt kereshetsz, hogy soha többé nem lesznek anyagi gondjaid? És azt, hogy ezt visszamondod? George Clooney-t egy légitársaság kereste meg, hogy szerepeljen a reklámjukban. A munka egy napnyi forgatást jelentett volna és ezért 35 millió dollárt (azaz több, mint 11 milliárd forintot – még leírni is fáj) ajánlottak neki, ám a színész Amallal közösen úgy döntött, hogy nem vállalja el, és meg is indokolta miért. 

Olyan országgal hozható összefüggésbe, amely bár szövetséges, de időnként megkérdőjelezhető, ezért arra gondoltam: ha egy percnyi alvást elvesz tőlem, akkor nem éri meg. 

A színész köztudottan elég határozott politikai kérdésekben, épp ezért utasította vissza az álommelót, ahogyan azt is, hogy valaha politikai babérokra törjön. Akkor azt mondta, hogy a pihenés és a saját és a családja jóléte előrébb való, minthogy bármi ilyenbe kezdjen, és úgy tűnik, továbbra is ezt vallja.

via

Mutatjuk, miről maradtál le:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek