6 sztár, aki képtelen kitörni a testvére árnyékából

Ritkán, vagy szinte soha nem hallani róluk, pedig a tehetségük nekik is meglenne… Az alábbi hírességek hiába próbáltak kitörni testvérük árnyékából, a tesók mellett mindig csak másodikak tudtak lenni.

6 sztár, aki képtelen kitörni a testvére árnyékából

Tudtad, hogy Miley Cyrus testvére szintén énekes és színésznő, aki folyamatosan azért küzd, hogy kikerüljön világhírű nővére árnyékából? És hogy Beyoncé húgának már négy szólólemeze is megjelent? Lássuk, kik azok a celebek, akik évek óta a híres testvérük árnyékában élnek. 

Jamie Lynn Spears 

Jamie Lynn Spears egész életében arról volt híres, hogy ő a világ egyik legismertebb énekesnőjének, Britney Spearsnek a kishúga. Bár fiatalabb korában ő is elindult a sztárrá válás útján – énekelni kezdett és Zoey 101 címmel egy saját sorozatot is kapott – amikor 17 évesen teherbe esett, a karrierálmai szertefoszlottak. Ma leginkább azért kerül a hírekbe, mert úgy tűnik neki is szerepe lehetett abban, hogy Britney-t 13 éven át „fogva tartotta” a saját apja.   

Britney és Jamie Lynn Spears

Fotó: Getty Images/Image Group LA

Aaron Carter 

Aaron mindössze hétéves volt, amikor énekelni kezdett, 1997-ben, kilencévesen meg is jelent az első szólólemeze, de a világhírt minden próbálkozása ellenére nem tudta elérni – mindeközben a bátyja, Nick Carter már a világ elsőszámú fiú együttesének oszlopos tagja volt. Aaront a fanok és a kritikusok is rendszeresen összehasonlítgatták Nickkel, aminek meg is lett az eredménye: a két testvér folyamatosan rivalizált egymással, ezt pedig a kapcsolatuk a mai napig nem heverte ki. 

Nick és Aaron Carter

Fotó: Getty Images/Jeff Kravitz

Noah Cyrus 

Noha csak nyolc évvel született a nővére, Miley Cyrus után, ám ennyi idő pont elég volt ahhoz, hogy a nővére világhírű legyen, ő pedig lecsússzon a sikerről. Noah ma már 21 éves, de a mai napig nem tudott kilépni Miley árnyékából: a zenei sikerei a közelében sincsenek a nővérének. A legutóbbi lemeze megjelenése után egyébként nyíltan beszélt arról, hogy tizenegy éves kora óta depresszióval, szorongással és pánikrohamokkal küzd, ami részben azért van, mert egész életében úgy érezte, hogy sosem fog tudni kilépni nővére árnyékából. 

Miley és Noah Cyrus

Fotó: Getty Images/Rob Foldy

Casey Affleck 

Egyáltalán nem könnyű egy Oscar-díjas báty testvéreként Hollywoodban próbálkozni – ezt tökéletesen bemutatja Casey Affleck esete. Casey gyerekkora óta színészkedik, és valójában rengeteg ismert filmben szerepelt már – például az Ocean’s-sorozatban, a Hideg nyomon vagy A régi város című filmekben – valamiért mégsem tudott igazán emlékezeteset alkotni a filmiparban. Ha Affleck nevet hallod, biztosak vagyunk benne, hogy neked is Ben ugrik be azonnal, és lehet, hogy még arról is megfeledkezel közben, hogy létezik egy fiatalabb és alacsonyabb Affleck testvér is. 

Ben és Casey Affleck

Fotó: Getty Images/Earl Gibson III

Solange Knowles 

Solange Knowles öt évvel fiatalabb Beyoncénál, és szintén énekes-dalszerzőként tevékenykedik már tini kora óta – annak idején még a Destiny’s Child-nek is írt néhány dalt. És bár Solange sosem tudott felnőni karrier tekintetében a híres nővéréhez, ő valójában nem bánkódik ezen. Egy korábbi interjúban így beszélt erről: „Az emberek azt gondolják, hogy nagy versengésnek kell lennie közöttünk, de soha nem volt verseny. Nagy a korkülönbség, és két nagyon különböző karakter vagyunk. 

Beyoncé és Solange Knowles

Fotó: Kevin Mazur /Chime For Change/Getty Images for Gucci

Luke Wilson 

Noha vitathatatlanul Luke a jóképűbb Wilson testvér, valamiért Owennek sikerült berobbannia Hollywoodba. Persze igazából Luke sem panaszkodhat, ő is játszott néhány sikeres filmben – mint például a Doktor Szösziben – de az emberek nagy többsége valószínűleg nem tudna arcot társítani a nevéhez, vagy éppen fordítva. 

Luke és Owen Wilson

Fotó: Getty Images/Stefanie Keenan

Ne menj még, ezek is érdekelhetnek:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek