Vilmos herceg és Harry összefogtak

Annak ellenére, hogy egy ideje durva mosolyszünet van közöttük, egy jó ügy érdekében most mégis közös projektbe kezdtek.

Vilmos herceg és Harry összefogtak

Nem kizárt, hogy valami alakul a királyi családban, ugyanis egyre több jel mutat arra, hogy Harry hercegék ismét visszanyerik a többiek bizalmát. Először az derült ki, hogy 8 hónap után Károly herceg és ő végre újra beszélnek egymással, most pedig Vilmossal fogtak közös projektbe, az édesanyjuk emlékére.  

Hiába annyira feszült a kapcsolat közöttük, Diana hercegnő miatt eddig mindig képesek voltak ezen felülemelkedni, és most is így tettek, amikor The Diana Award’s 10 kitüntetettjét díjazták – ezt a díjat azok között osztják meg, akik társadalmi vagy humanitárius munkájuk kapcsán valami igazán nagyot alkottak. Vilmos herceg a Kensington Palotában személyesen fogadta a fiatalokat, míg Harry herceg montecitói otthonából, online beszélgetett velük, de már ez is nagy teljesítmény, hiszen nyilvánvalóan egyeztetniük kellett a témában. 

Talán épp Diana emléke lesz az, ami végül ismét összehozza őket, hiszen a hercegnő emlékére állított szobrot is közösen leplezték le még tavasszal és akkor úgy tűnt, hogy képesek félretenni az ellentéteket. 

via

Kíváncsi vagy a királyi család minden pillanatára? KATT:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek