Ez okozza a legnagyobb vitát György herceg és Sarolta hercegnő között

Jó, itt azért nem vérre menő vitáról van szó, csak testvérek közötti háborúról, az is egy nagyon cuki szokás miatt.

Ez okozza a legnagyobb vitát György herceg és Sarolta hercegnő között

Katalin hercegné és Vilmos herceg mindent megtesznek azért, hogy a gyerekeiknek a lehető legátlagosabb életet biztosítsák, ezért náluk is pont úgy zajlik a reggeli készülődés, mint bárki másnál, annyi különbséggel, hogy még reggeli előtt konyhai táncpartit tartanak! Ha Erzsébet királynő nem nézi jó szemmel, hogy a konyha náluk a legfontosabb helyszín a házban, akkor vajon ehhez mit szól?! 

Mindegy is, Vilmos herceg elárulta, hogy ez náluk abszolút a rutinhoz tartozik, csak egyetlen dolog szül vitát a gyerekek között, hogy ki válasszon zenét! 

Muszáj priorizálnom, hogy egyik nap egyiknek, másik nap a másiknak kedvezzek. Először György, aztán Sarolta. (…) Az egyik dal, amit a gyerekek imádnak, az Shakira, Waka Waka című száma. Megy a csípőmozgás közben. 

Azt is elárulta, hogy Sarolta, aki magán balettórákra jár, ilyenkor kihasználja az alkalmat, hogy megcsillogtattathassa a tánctudását, és a konyhában rohangál balettruhában, amit sokszor a kis Lajos is megpróbál utánozni.  

Igazán boldog pillanat amikor a gyerekek élvezik a táncot, a szórakozást és az éneklést. 

via

Ha te is rajongsz hármójukért, ezeket is csekkold:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek