Puskás-Dallos Bogi álomszép karácsonyi szentélyt varázsolt az otthonukból

Az énekesnő nagyon kitett magáért, hogy az első karácsonyuk az új otthonukban tényleg felejthetetlen legyen.

Puskás-Dallos Bogi álomszép karácsonyi szentélyt varázsolt az otthonukból

Nincs is rá jobb bizonyíték, hogy nyakunkon a karácsony, mint amikor a kedvenc hírességeink elkezdik megosztani csodaszépen feldíszített otthonaikat. Puskás-Dallos Bogiék lakása pedig ilyen szempontból az idei egyik kedvencünk lett, ugyanis nem annyira a díszek, sokkal inkább a fények dominálnak, még a tévé kandallóban is tűz ropogását lehet látni és hallani, amitől elképesztően meghitt lett a végeredmény. 

Puskás-Dallos Bogi karácsony

Instagram/@dallosbogi

Mimót, az örökbefogadott kutyusukat is láthatóan lenyűgözte az ismeretlen élmény, mert királyokat megszégyenítő méltósággal trónol a gazdija mellett a kanapén és szemléli a birodalmát.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Mimó💙 (@mimokalandjai) által megosztott bejegyzés

 

Bogiék egyébként nem olyan régen költöztek be ebbe a lakásba, ami minden ízében az ő ízlésüket tükrözi, egy egészen hosszú videóban pedig home tourt is tartott, ha lemaradtál volna róla, akkor KATT! 

Ne maradj le az újdonságokról:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek