Ízléstelennek nevezte Gáspár Laci az X-Faktor versenyzőjének produkcióját

Eléggé durván elszabadultak az indulatok, amikor a mentor kőkemény kritikát fogalmazott meg Ferenczi Kamillával szemben.

Ízléstelennek nevezte Gáspár Laci az X-Faktor versenyzőjének produkcióját

Az X-Faktor tegnap esti showja egyáltalán nem a cukiskodásról szólt. Ahogyan azt a mentorok többször hangsúlyozták, a műsornak ezen a pontján már muszáj kiritkát megfogalmazni, akkor is, ha láthatóan fáradtak a versenyzők, hiszen a jövő héten már az elődöntőbe kerülés a tét, itt már nem lehet köntörfalazni. Épp ezért több fájó vélemény is született a mentorok részéről, de azt est egyik főkritikusa Gáspár Laci volt, aki szinte mindegyik produkcióban talált valami kifogásolhatót. 

Alee-t az énekhangja miatt, a The Harmonies-t az összhang hiánya miatt találta be, de a legkeményebb kritikát Ferenczi Kamilla kapta, aki második körben Whitney Houston I Have Nothing című dalát énekelte. Mivel ByeAlex szerint ez Laci egyik kedvence, ezért várható volt, hogy csak a tökéletessel éri be – és így is lett. A mentor szerint a dal az eredeti megcsúfolása volt, konkrétan ízléstelennek nevezte Kamilla előadását, ami kőkeményen kiverte a biztosítékot Puskás-Dallos Petinél. 

A két mentor ezek után éles szóváltásba keveredett, Csobot Adél pedig hiába próbálta elmondani a véleményét, szinte alig hagyták szóhoz jutni. Végül három igennel Kamilla leülhetett a két szék egyikére, de a végső kieséstől a nézők szavazatai mentették meg, akik szerint neki kellene megnyernie az X-Faktort. 

Pörgesd át az elmúlt 24 óra híreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek