Micsoda? Tudod, hogy ő volt Kim Kardashian első férje, akihez 19 évesen ment hozzá?

Eddig három férje volt. Reméljük, hogy több pasi nem fog csalódást okozni Kimnek, mert igazán megérdemelné már a happy endet…

Micsoda? Tudod, hogy ő volt Kim Kardashian első férje, akihez 19 évesen ment hozzá?

Bár sokáig úgy tűnt, hogy Kanye West (azaz bocsánat, most már csak Ye) Kim Kardashian nagy szerelme, a #powercouple története sajnos mégsem tündérmesével ért véget. A Grammy-díjas rapper egyébként állítólag még mindig vissza akarja kapni a (volt?) feleségét, sőt, november elején még azt állította, hogy egyelőre el sem váltak hivatalosan és a gyermekeik is azt szeretnék, ha kibékülnének.

Persze a remény hal meg utoljára, de jelenleg nem sok esélyt látunk arra, hogy visszatérjen a Kimye-korszak, hiszen Kim éppen a sztárvilág legértelmezhetetlenebb szívtiprójával, mindenki exével, azaz Pete Davidsonnal jár. Mondjuk, ha valakivel, akkor a nála 13 évvel fiatalabb humoristával tényleg soha nem tudtuk volna elképzelni őt, de természetesen láttunk már ennél furcsább kapcsolatot is a celebek között.

Az pedig tény, hogy Kim már igazán megérdemelné, hogy megtalálja az igazit, ugyanis az évek során számtalanszor csalódott már. A szerelmi élete olyan kusza, hogy néha még mi is belezavarodunk, úgyhogy most gyorsan összefoglaljuk, kik törték össze Kim szívét a múltban.

Kim Kardashian

Durvább, mint egy szappanopera, igaz? (Fotó: Alexandra Wyman, John Shearer, Kevin Mazur, Kevin Mazur/Getty Images, Instagram/@petedaveid)

Van még mit mesélnünk a sztárvilágról:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek