Már 6 hónapos Meghan Markle kislánya, Lilibet Diana – Itt van minden, amit tudunk róla

Bár még nem láthattuk őt soha, egy rakás dolgot lehet tudni Harry és Meghan legkisebb gyerkőcéről.

Már 6 hónapos Meghan Markle kislánya, Lilibet Diana – Itt van minden, amit tudunk róla

Döbbenet, de már 6 hónap eltelt azóta, hogy Harry herceg és Meghan Markle kislánya, Lilibet Diana, vagy ahogyan a szülei becézik, Lili megszületett, és bár lehet, hogy még sosem láttuk őt (reméljük, ez hamarosan változik), egy csomó mindent lehet tudni róla. Hogy miket? Máris mutatjuk! 

Szuperjófej a szüleivel

Amikor Harry a nyáron Angliába utazott Diana hercegnő szobrának felavatása miatt, egy jótékonysági kerti partin is részt vett a WellChild díjátadó győzteseivel. Az eseményen többek között Ed Sheeran is felbukkant, aki, mint szintén újdonsült apuka, rögtön lecsapott Harryre és megkérdezte tőle, milyen kétgyerekes szülőnek lenni?  

Eddig szerencsések voltunk. Lili nagyon nyugodt és úgy tűnik, azzal is megelégszik, ha csak üldögél, amíg Archie körbe-körbe rohangál, mint a bolondgomba.

Mindent (IS) megrág

Mindenkit nagyon meglepett, amikor nem is olyan régen Meghan feltűnt a The Ellen Showban, de még inkább az, hogy egy csomót mesélt a gyerekeiről. Többek között megemlítette, hogy Lilbetnek már jönnek az első fogai, és azt is elárulta, hogy gyakorlatilag bármit a szájába ad, ami enyhíti a kislány kellemetlenségét. A magas labdát Ellen nem hagyhatta ki, és rákérdezett, hogy a tequilát is? Mire Meghan csak annyit mondott: 

Azt meghagyjuk neked Ellen néni.

Borz(asztóan) cuki

A családnak elég cukin telt a Halloweenje, Archie dinoszaurusznak öltözött, míg Lili egy borz jelmezt kapott, amit anyukája bevallása szerint kőkemény öt percig viselt el magán. (Szerintünk ez már így is rekord egy fél éves gyereknél!) A kislány Meghan szerint nagyon cuki volt, mert pont úgy nézett ki, mint Bambi barátja, Virág.  

via GIPHY

Menő kezdet

Hányan mondhatják el magukról, hogy születésük után rögtön a királynővel találkozhatnak? Nem sokkal azután, hogy június 4-én megszületett, máris bemutatták Erzsébetnek videóhíváson keresztül, ő volt az első, aki az újszülöttet a családból látta. Egy forrás szerint a sussexiek nagyon izgatottak voltak amiatt, hogy vele osztozhatnak a pillanaton, különösen azért, mert az ő tiszteletére nevezték el Lilibetnek a kislányt. 

A neve fontos jelentőséggel bír

A Lilibet Erzsébet királynő beceneve volt fiatalabb korában, de az egyetlen, aki hosszú ideje így szólította, az a férje, Fülöp herceg volt, ezzel akartak tisztelegni az emléke előtt. A középső nevét, a Dianát nyilván nem kell magyarázni, azt azonban talán nem tudod, hogy a névvel Meghan anyukáját, Doria Raglandot is megtisztelték, ugyanis gyerekkorában sokszor szólította Meghant Virágnak, a Lili pedig angolul liliomot jelent.

via GIPHY

8. a trónöröklési rendben

Annak ellenére, hogy Meghan és Harry úgy döntöttek, hogy elszakadnak a királyi családtól, Lilibet születési jogán jogosult a trónra, rögtön Archie után ő a nyolcadik az öröklési sorrendben. Még 2013-ban módosították a törvényt, ami a férfi örökösöket automatikusan a nők elé helyezte az utódlási sorban, így lehet, hogy Sarolta hercegnő a negyedik hellyel megelőzi az öccsét, Lajos herceget. 

A nagy cameo

Igen, a kislánynak már egy rövidke cameo szerep is jutott Meghan gyerekkönyvében, A Padban. A kötet utolsó illusztrációját a család kaliforniai élete ihlette, ahol Harry a padon ül és csirkéket etet Archie-val, egy szalmakalapot viselő nő pedig, aki Meghant jelenti ebben a kontextusban, egy kertben áll, és jól láthatóan egy hordózókendőben tartja a kisbabáját. 

A család kicsi kincse

Amikor Meghan a 40. születésnapja alkalmából bejelentette a 40×40-es kezdeményezését, két nyakláncot viselt. Az egyik a Bika csillagképet formázta, ami Archie csillagjegye, míg a másik, az Ikrek szimbólummal Lili születését szimbolizálta. 

via GIPHY

Kettős állampolgár

Oké, a kislány Santa Monicában született, így amerikai állampolgár lett, de Harry herceg révén mégis jogosult a brit állampolgárságra is. Ez egyébként Archie-ról is elmondható, aki szintén mindkét ország lakója lehetne. 

via

Ha nem tudsz betelni a királyi család gyerkőceivel, ezeket se hagyd ki:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek