Meghalt Nick Cannon 5 hónapos kisfia

A színész-műsorvezető tegnap jelentette be a végtelenül szomorú hírt, hogy 5 hónapos kisfia tragikus módon meghalt.

Meghalt Nick Cannon 5 hónapos kisfia

Elképzelni sem tudjuk, min mehet most keresztül Nick Cannon és a barátnője, Alyssa Scott, akik a hétvégén elvesztették öt hónapos kisbabájukat. Zen júniusban született, és egészen két hónapos koráig óriási volt a boldogság, de az apuka a saját műsorában könnyek között mesélte el, hogy ekkor tűnt fel neki, hogy a babának szokatlanul nagy feje van.  

Érdekes légzése volt, és két hónapos korára észrevettem, hogy méretes feje van, Cannon fejnek hívtam. Nem gondoltunk semmire rosszra, de el akartam vinni az orvoshoz a légzése miatt… Azt gondoltuk rutinvizsgálat lesz. 

Az orvosok folyadékot és rosszindulatú daganatot fedeztek fel Zen fejében, és rögtön megműtötték, de Hálaadás környékén kiderült, hogy a tumor sokkal gyorsabban növekszik, mint remélték. Innentől kezdve a színész annyi időt töltött a kisfiúval, amennyit csak lehetséges, a hétvégén például Alyssával és a babával lementek az óceánhoz – ez volt az utolsó alkalom, hogy a karjában tarthatta a kisfiát. Nem sokkal a kiruccanás után New Yorkba indult a Nick Cannon Show felvételére, de a reptérre menet hívták, hogy azonnal menjen haza Zenhez. Sajnos a kisfiú szervezete feladta a harcot.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

NICK CANNON (@nickcannon) által megosztott bejegyzés

Pörgesd át az elmúlt 24 óra híreit:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek