Felismernéd Miller Dávidot ezekben a filmekben?

Alig 25 éves, de máris megannyi sorozat és mozi van Miller Dávid mögött, akinek elnézve a fotóit, kijelenthetjük, hogy nagyon is képes az átváltozásra.

Felismernéd Miller Dávidot ezekben a filmekben?

Már nem csak reggelente, hanem szombat esténként is találkozhatsz a képernyőkön Miller Dáviddal, hiszen ő az idei X-Faktor műsorvezetője. Ezzel egyébként gyorsan be is írta magát az RTL Klub tehetségkutatójának történetébe: Dávid a maga 25 évével a show eddigi legfiatalabb házigazdája. Úgyhogy az már nem is lehet kérdéses, hogy a jövőben is sokat hallhatsz majd róla, de arra emlékszel még, hogyan indult a karrierje?

Világszám következik!

Dávid már kisfiúként is kipróbálhatta magát a kamerák előtt, hiszen az édesanyja, Ullmann Mónika mellett ő is felbukkanhatott Koltai Róbert Világszám! című filmjében, amit 2004-ben mutattak meg. Ha eddig még ne szúrtad ki őt ebben az alkotásban, akkor legközelebb keress egy tejföl-szőke kissrácot! Arra viszont biztosan emlékszel, hogy ő alakította Petit a 2017-es Pappa Piában… (Oké, az nyílt titok, hogy a sztoriért nem rajongtak annyira a kritikusok, de Dávid karaktere akkor is végig nagyon szerethető volt. Ráadásul már ezzel a szerepével bebizonyította, hogy baromi jól énekel!)

Alig egy évvel később az Oscar-díjas Jennifer Lawrence társaságában köszönt vissza a mozivásznakról a Vörös veréb thrillerben.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

David Zoltan Miller (@millair) által megosztott bejegyzés

Sorozatdömping folyamatban…

A következő években azonban mégis inkább a sorozatok felé vette az irányt, és gyakorlatilag minden közönség-kedvenc szériában láthattuk. Ő játszotta például Harcsa Viktort a 2018-ban debütáló 200 első randiban, és a mai napig nem értjük, Luca miért dobta őt a korkülönbségre hivatkozva. (Kizárt, hogy te ezt tetted volna, igaz?)

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Molnár Luca (@lucakeresi) által megosztott bejegyzés

2019-ben pedig több szériában is bizonyíthatott: ilyen volt például az Alvilág, amiben olyan színészekkel dolgozhatott, mint Balsai Móni és Schmied Zoltán. (Ők a szülei a krimiszériában.)

Miller Dávid

Miller Dávid az Alvilágban (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Az Ízig-vérigben ugyan csak vendégszerepet kapott…

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

David Zoltan Miller (@millair) által megosztott bejegyzés

…de a Jófiúkban már az egyik főhős karakterét osztották rá.

Miller Dávid

Miller Dávid a Jófiúkban, Kamenyik Pálként (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Reggeltől estig

Bekerült pár rész erejéig a Mellékhatásba is, de a legnagyobb fordulatot mégis a 2020 tavasza hozta el számára: ekkor debütálhatott műsorvezetőként az RTL Klubos Reggeliben.

Miller Dávid

Miller Dávid a Reggeliben (Fotó: RTL Sajtóklub)

Közben felvett egy titkos alteregót az Álarcos énekes kedvéért: Banán jelmezbe bújva meg is nyerte a versenyt és ismét csak bebizonyította, mennyire tehetséges énekes.

Miller Dávid

Miller Dávid az Álarcos énekes második évadjának győztese (Fotó: RTL Klub Sajtóklub)

Szerencsére ezt végre ő is elhitte és elindította a szólókarrierjét!

A többit már tudod: jelenleg az X-Faktorban bizonyítja a sokoldalúságát. „Hihetetlen, leírhatatlan dolog ez, ami történik. Tudjátok, én tisztában vagyok azzal, hogy van hova fejlődni, de engedjétek meg nekem, hogy 1 percre büszke lehessek magamra. Köszönöm a sok biztatást, a kedves üzeneteket, még ha nem is tudok mindre válaszolni, nagyon sokat jelent! A versenyzőknek, a mentoroknak és a készítőknek is hatalmas pacsi, mert ez egy hatalmas gépezet, ami csak pörög és pörög, én pedig örülök, hogy pörgök vele együtt!” – írta a második élő show után.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

David Zoltan Miller (@millair) által megosztott bejegyzés

A közeljövőben amúgy a Hotel Margaret című napi sorozatban és a Séf, meg a többiek szitkomban is találkozhatsz majd vele. Amíg ezekre (na meg a következő szombat esti X-Faktorra) vársz, érdemes csekkolnod a legújabb dalát is!

Nálunk tényleg mindent IS megtudhatsz Dávidról:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek