Rubint Réka újabb mellműtéten esett át

A fitneszkirálynőnek kicserélték az implantátumait, de nyugi, szó sincs arról, hogy valami baja lett volna, egyszerűen csak időszerű volt a csere.

Rubint Réka újabb mellműtéten esett át

Rubint Réka ismét kés alá feküdt, ugyanis egy ideje már váratott magára, hogy a 10 évvel ezelőtti implantátumait, amit szülés után helyeztek be neki, kicseréljék. Erre azért van szükség, mert ezeknek is lejár egy idő után a ”szavatossága”, csakhogy eddig a fitneszkirálynő nem igazán tudott időt szakítani arra, hogy megejtsék a beavatkozást, erről ő maga írt a bejegyzésében. 

Hogy miért most történt a csere? Mert 2 edzés és tábor között most tudtam időt szakítani arra, hogy az előírt pihenèsi időt betartsam😅 

December 28 – jan.10-ig lesz a következő Alakreform táborom a Seychelle – szigeteken , addigra a régi leszek😉🤸‍♂️❤️ 

Réka azt is elárulta, hogy korábban megkapta a műnő jelzőt, amiért bevállalta a plasztikát, de úgy gondolja, hogy nincs ebben semmi különös, mert a mell pontosan egy olyan testrész, amit életmóddal nem feltétlenül lehet korrigálni. A műtét egyébként komplikációmentesen zajlott, a képeket elnézve még csak nem is izgult a dolog miatt.

Ezt történt a hazai sztárvilágban:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek