5 dolog, amit biztosan nem tudtál A nagy pénzrablás fináléjáról

December 3-án végre megtudhattuk, hogy miként zárul a Professzor és csapatának nem mindennapi története. A nagy pénzrablás fináléját világszerte millióan nézték, mi pedig most el is hoztunk néhány érdekes kulisszatitkot az epizóddal kapcsolatban.

5 dolog, amit biztosan nem tudtál A nagy pénzrablás fináléjáról

Keserédes napra ébredtünk december 3-án, a várva várt ötödik évad befejező részeivel ugyanis véget ért az utóbbi idő egyik legjobb sorozata.  Szomorkodni azonban nem szabad, már csak azért sem, mert hamarosan érkezik a folytatás, egész pontosan egy spin-off, ami Berlin karaktere köré fog épülni. De addig is, amíg a munkálatok nagy erővel folynak, mi hoztunk néhány meglepő tényt, és érdekességet A nagy pénzrablás utolsó részéről!

A finálé igazi meglepetés volt

Szó szerint a forgatás utolsó órájáig senki sem tudta, hogyan fog végződni az sorozat, mivel egészen addig az írók maguk sem döntötték el a dolgot… Végül egész jól kitalálták, nem igaz?

Izzasztó helyzet

Nem volt könnyű megtalálniuk a tökéletes forgatási helyszíneket. Miután Norvégiában nem találtak olyan olajfúró tornyot, amit használhattak volna, helyette a Kanári-szigetekre mentek. És hogy mi volt ezzel a probléma? A hőmérséklet! A Kanári-szigeteken döglesztő meleg volt, és a meleg kosztümökbe öltöztetett színészekről folyamatosan szakadt a víz. Mindeközben a stáb többi tagja pólóban és rövidnadrágban barnította magát a napon…

Víz alá kerültek

A producerek a forgatókönyv láttán nem akartak hinni a szemüknek… Az írók ugyanis azt találták ki, hogy  a tökéletes jelenet megalkotásához a valóságban is el kell árasztaniuk vízzel a forgatási helyszínt. Ez pedig azt jelentette, hogy mindenkinek, aki részt vett a forgatáson magas szárú gumicsizmát kellett húznia és abban közlekedni.

Örültek, hogy vége

A sorozat egyik producere, Alex Pina egy interjúban elárulta, hogy a készítők igen csak megszenvedtek, mire megírták az utolsó évad forgatókönyvét. Úgy érezték, hogy a karakterekből már az előző évadokban mindent kihoztak, amit csak lehetett. „Azt hiszem, néhány karakternek jócskán kimerítettük az érzelmi és átalakulási lehetőségeit. Örültünk neki, hogy az ötödik évaddal befejezhetjük a sorozatot.”  

Minden, ami Money Heist:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek