Soha nem látott családi fotót osztott meg Katalin hercegné

És ezzel az is kiderült, milyen lesz Katalin hercegné és Vilmos herceg idei karácsonyi üdvözlőlapja.

Soha nem látott családi fotót osztott meg Katalin hercegné

Imádjuk, amikor Katalin hercegné, Vilmos herceg és a gyerkőcök közös képeken pózolnak. Egyrészt azért, mert elképesztően édesek együtt és csak úgy ámulunk minden alkalommal, amikor látjuk, mekkorát nőtt a kis György, Sarolta és Lajos; másrészt pedig mert ezek a családi fotók általában azt jelzik, hogy a karácsonyi szezon teljes erővel dübörög.

Nem volt ez másképp most sem: a hercegi família idén nyáron Jordániába utaztak és ott fényképezkedtek a sziklák előtt (a gyerekek már megint hatalmasat nőttek – de erről nem is ejtünk több szót, mert nem akarjuk megkockáztatni a szökőévente látott ismeretlen rokon szerepét). És ahogy a poszt szövegében is olvasható: ez lesz a Cambridge-ék karácsonyi lapján szereplő kép. Ezt pedig már valószínűleg a fotó elkészültekor is sejtették, hiszen kész karácsonyi hangulatot teremtettek ott a jordán sivatagban.

Persze a kép azonnal felrobbantotta a netet: majdnem másfél millióan lájkolták már a posztot (köztük olyan sztárok is, mint David Beckham) és kis híján 15 ezer hozzászólás érkezett alá.

Megvan minden, ami mostanság történt a királyi családban?

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek