Samantha spin-offot követelnek a Szex és New York rajongók

A Szex és New York folytatásának első két része nem igazán váltotta be a hozzá fűzött reményeket, így a rajongók már egy teljesen más spin-offon kezdtek el gondolkodni. Vigyázat, spoilerek az És egyszer csak…-ról!

Samantha spin-offot követelnek a Szex és New York rajongók

Csütörtökön debütáltSzex és New York folytatása, mostanra pedig mindenkinek volt ideje megnéznie az első két részt. Az új évad egyik legnagyobb kérdése az volt, hogyan oldják meg Kim Cattrall, azaz Samantha távozását. A válasz pedig az – spoiler! –, hogy nem túl ügyesen. 

A sztori szerint Carrie és Samantha szakmailag eltávolodtak egymástól, az írónő könyveihez ugyanis már nem volt szükség publicistára – és egyszer csak (hogy parafrazáljuk a sorozat címét), Samantha Londonba költözött és megszakított minden kapcsolatot a lányokkal. Igen, még Mirandával és Charlotte-tal is. Tehát egy olyan évtizedes barátság, ami túlélt szerelmeket, szakításokat, rákot meg egy csomó kellemes és kellemetlen szitut szimplán csak vége szakad egy ilyen butaság miatt… 

A rajongók persze nem rajongtak ezért a megoldásért, főleg, mert így még érezhetőbb volt az űr, amit Samantha karaktere hagyott New Yorkban. Így a Twitteren egyre többen kezdtek el arról posztolni, hogy az És egyszer csak… helyett szívesebben néznének egy olyan spin-offot, ami Samantha londoni kalandjairól szól. Mivel valami hasonló ötlet, hogy Sam saját sorozatot kapjon már korábban is felröppent, nem is teljesen elképzelhetetlen a dolog… Te mit gondolsz?

Kíváncsi lennél egy Samantha spin-offra?
Kérjük várjon ... Kérjük várjon ...

Olvass még több friss hírt: 

Még több

Sztárhírek