Brutális zaklatás áldozatai voltak a következő sztárok

A hírességeknek egyáltalán nem olyan gondtalan és csillogó az élete, mint ahogy az elsőre gondolnád. Sokszor pont a rajongók, pontosabban az őrült rajongók keserítik meg az életüket.

Brutális zaklatás áldozatai voltak a következő sztárok

Rajongani sokféleképpen lehet: van, aki megelégszik a távoli csodálattal, mások képesek akár fel is keresni a kedvenc sztárjuk otthonát, sőt olyanok is vannak, akik még ennél  tovább is hajlandóak elmenni… Az alábbiakban olyan eseteket mutatunk be, amikor a rajongás konkrét zaklatásba csapott át.

Taylor Swift

Taylort a karrierje során többször is az őrült zaklatók célpontjává vált. 2020 elején is letartóztattak két férfit, akik külön-külön megpróbáltak betörni az énekesnő New York-i otthonába. Az egyikőjüket, aki meg is fenyegette Taylort, végül 30 hónap börtönbüntetésre ítélték. De 2018-ban is volt egy eset, amikor egy 38 éves Julius Sandrock nevű férfi Coloradóból Taylor Beverly Hills-i otthonához vezetett és vitt magával egy kést, valamint egy arcmaszkot. Taylor később távolságtartási végzést kért a férfi ellen. Ezen kívül még egy Mohammed Jaffar nevű férfiről is tudunk, akit 2018-ban letartóztattak, és hat hónap börtönre ítélték, miután 2017-ben többször megpróbált betörni Taylor New York-i otthonába.

Keira Knightley

Keirának néhány éve egy szuper creepy zaklatója volt az 50 éves Mark Revill személyében. A férfi rendszeresen felkereste a színésznő otthonát, ahol aztán előbb krétával összerajzolta a falat, de volt, hogy otthagyott egy USB-t rajta macskákról szóló zenékkel, és a saját hangjával. A legbetegebb viszont valószínűleg az volt, amikor Revill becsengetett a kaputelefonnal és amikor a színésznő vagy a férje beleszólt, elkezdett macska nyávogást utánzó hangokat kiadni. Keira 2016-ban azt nyilatkozta, hogy jelentette az esetet a rendőrségen, és a férfit 2019-ben le is tartóztatták és kényszerkezelésre küldték egy pszichiátriára. 

Justin Bieber

2013-ban Justin egy egészen horrorisztikus történetben találta magát: egy Mark Staake nevű férfi– előbb kasztrálni akarta az énekest, majd meggyilkolni. Staake-et és unokaöccsét a merénylet tervezése közben New Yorkban kapta el a rendőrség. Akkor derült ki, hogy a támadást egy másik férfi, bizonyos Dana Martin utasítására tervelték ki. Martin azért akarta megöletni Justin Biebert, mert véleménye szerint az énekes túlságosan megváltozott, és ez feldühítette… 

Kendall Jenner

Kendallt 2017-ben a saját otthona parkolójában támadta meg egy férfi, amikor a modell épp az autójából akart kiszállni. „Leállítottam az autót és ki akartam nyitni az ajtót, amikor hirtelen ott termett egy férfi és azt mondta, hogy beszélni akar velem” – mesélte Kendall egy interjúban. A modell azonnal bezárkózott az autóba és sírva tárcsázni kezdte az egyik barátját, miközben a támadó az autó ablakát ütve kiabált vele.

Robert Pattinson

A többi hírességgel ellentétben Robert egy igazán merészet lépett: randizni hívta a zaklatóját! A színész Spanyolországban forgatott egy filmet, ahol egy idő után nagyon magányosnak érezte magát. Így amikor észrevette, hogy egy nő hetek óta ott álldogált a lakása előtt, odament hozzá és megszólította. „Annyira unatkoztam és magányos voltam, hogy elmentem vele vacsorázni – mondta 2019-ben a GQ magazinnak. – Végigpanaszkodtam neki az egész estét és ezután soha többé nem jelentkezett.”

Forrás: Buzzfeed

Elég sok hajmeresztő dolog történik a kedvenceiddel:

Tökéletes és egészséges hullámok – ha erre vágyik, válassza a Rowenta új hajsütővasát! (x)

A Rowenta Ultimate Experience Air Care az újgenerációs hajsütővasak úttörője, mely anélkül biztosít lélegzetelállító megjelenést, hogy közben roncsolná a haját. A Rowenta szabadalmaztatott Fresh Flow technológiája tökéletes eredményt garantál miközben megőrzi haja egészségét is! A professzionális hullámok egyszerűen, három másodperc alatt elérhetők...

Még több

Sztárhírek